SELAMAT DATANG KE HARGASALE BLOGSHOP

SALE...SALE...SALE!!! OFFER TERKINI (1-05-16 HINGGA 31 -05-16 )

SALE...SALE...SALE!!! OFFER TERKINI (1-05-16 HINGGA 31 -05-16 )
SET BWRSALIN SPA MA...RM280 TERMASUK POS... TERHAD KEPADA 10 SET PERTAMA SAHAJA... GRAB IT NOW!!!

Why You Should Join me..

HARGASALE






Thursday, December 24, 2009

AROMATIC BATH SALT

AROMATIC BATH SALT - PEACH 60GM
HARGA ASAL RM3, YES SALE RM2.50
the product extract moisturizing ingredients from natural honey peach, prepared with vitamin B3, whitening essense, collagen protein and spring mineral salt. The ingredients can rapidly penetrate into the skin cells, to deep clean the skin, and gentle massage can remove dead skin. It can improve uneven color and whiten the skin to make skin tender as jade. At the same time, effectively slow down the pressure and remove fatigue, after using the skin will be fresh and smooth as elegant as lotus... bleh guna 2 kali




AROMATIC BATH SALT - LAVENDER 60GM
HARGA ASAL RM3, YES SALE RM2.50
The product is made of essences extracted by lavender, and the grape fruit, spring mineral salt and shea butter, to deep clean the skin, and gentle massage can remove dead skin. Can slow down the creation of cellulite, shape the perfect body figure, effectively nourish and moisturized the skin, increased the mooisturize the skin, increased the moisture content, keep the skin smooth, refreshed and moisturized and provide the faint fragrance of the flower... bleh guna 2 kali




GRAPE SEED TIGHTENING & SLIMMING BATH SALT 80GM
HARGA ASAL RM3.50, YES SALE RM3.00
Extracted fresh grape seed essences and spring mineral salt; deep cleanse the skin, enhance the microcirculation, accelerate the fat burning and decomposition, prevent the fat deposit, tighten the skin and shape the slimming figure... bleh guna 2 - 3 kali



Produk ni bkn balt salt semata (kering), tp sekali dgn essence yg aromatic....

jom beli sekarang.. while stock last !!!!

Wednesday, December 23, 2009

JAMU RATU DARA




Nak Ketat? Rapat? Padat ? Mantap?
Jamu Ratu Dara ada jawapanya! Teruskan membaca..

Memperkenalkan jamu warisan nenek moyang Jamu Ratu Dara. Terbukti sejak dari tahun 1970an lagi. Diadun dengan herba khusus untuk wanita yang diamalkan sejak turun temurun. Warisan dari nenek moyang yang merupakan pengamal ubatan herba.


Sebelum ni jual secara offline sahaja, tetapi melihatkan sambutan yang sgt memberansangkan, makanya PENGASAS terpanggil untuk berkongsi di sini pula (ONLINE)..

Adakah anda…

• Selalu rasa rendah diri dengan suami sebab prestasi anda tak
hebat cam dulu?
• Kurang keyakinan dalam tak dpt bg memberikan servis terbaik untuk suami mcm dulu2?
• Asyik rasa tak selesa sebab keputihan melampau?
Sering lesu dan lemah urat badan?
Kulit kusam jek tak de seri langsung?

Jika anda tergolong dalam golongan di atas, kami ada jawapannye..



Jamu ini 100% diperbuat dari herba dan rempah ratus. Boleh mengatasi pelbagai masalah yang dialami oleh wanita. Untuk mendapatkan hasil yang menakjubkan, Jamu Ratu Dara perlu diamalkan secara konsisten.

Hasilnya akan terpancar pada wajah dan tubuh badan anda terasa lebih segar dan sihat sentiasa.. Insyallah…

*packing lama*
Antara khasiat Jamu Ratu Dara :

• Sgt berkesan utk merapatkan serta memantapkan lagi vagina. Kompem
ketat dan padat dan panas je kat dalam tu.. Grip akan jadik luar biasa!!..
Mcm anak dara balik tau!

• Sgt berkesan memulihkan masalah keputihan, kegatalan dan bau2 yang
kurang enak di vagina..

• Mengawal lendir dan lelehan vagina..

• Menambahkan tenaga dan melancarkan perjalanan darah.

• Merawat keletihan dan tidak bermaya. (Letih2 badan tu elok la makan..)

• Melawaskan pembuangan air besar dan kecil.

• Boleh mencegah barah payudara dan rahim.

• Memulih otot dalaman faraj. (Sgt sesuai untuk wanita lepas bersalin)

• Awet muda. Boleh menghaluskan dan mencantikkan kulit (Muke jadi merah2
gitu..)


Ramuan :

Manjakani, Kacip Fatimah, Akar Serapat, Rempah Ratus dll.


Cara Makan :

• 2 biji pagi selepas sarapan
• 2 biji malam selepas makan malam
• Di ikuti dgn selawat ke atas Nabi.
• Minum dgn air suam atau air masak. Jangan minum dgn air berkarbonat!

= Anak dara pun boleh makan Jamu Ratu Dara ni untuk penjagaan awal..Tak rugi apa pun malah boleh menjaga kewanitaan kite ni dari anak dara lagi..=

**Anak dara makan 2 biji sehari pun sudah memadai..

**Tidak sesuai untuk ibu-ibu mengandung dan wanita yg dalam period.

*** Banyakkan minum air masak okey..





Harga Jualan :

RM 30 (60 biji)

Thursday, November 19, 2009

SEAKELP MASK

SEAKELP MASK


instructions: pour the seakelp seeds into a clean small bowl, pour in use warm water or ice water about 1/3 bowl, make it into a face shape, remember to create holes for eyes and nose, take off after 30mins, now, look at mirror to see the HUGE difference!



*200g, 12 small pckts

*strongly recommended! for whitening, moisturising, lighten pimples scars
*Seakelp from Thailand is very mild, no additional ingredients at all. Very natural and very safe to be used
*This seakelp is not only used to produce mask, but also is a food in to reduce heatiness in China
*Do not judge this by its ugly packaging. U must try it

RM2.00/PACKET

Monday, November 16, 2009

NEW LAUNCHING PROMOTION !!! 2 IN 1 ANTI-CELLULITE + FIRMING AMPOULE




2 in 1 Anti Cellulite + Firming Ampoule


2 in 1 Anti Cellulite + Firming Ampoule is specially desinged for fighting rebel zones of cellulite and re-firming the body. Its non-oily, refreshing texture acts in 3 ways :

1) Lemon Peel Extract - Acts as a natural astringent, antisepthic and bactericide on the skin. It also improves circulation and removes toxins, ensuring optimum circulation.

2) The Algae Extract - increase circular metabolism, while decongesting vegetal extracts help drain tissues.

3) It reinforces support tissues. Helps to improve and prevent flabbiness, flaccidity and cellulite by re-firming dermis proteins stimulation. It bring back firmness to specific area, toning and shape.

Instruction to use:
Shake before use. Apply morning and evening to the specific areas (buttocks, hips, thights) in light upwards circular motions. Use together with Beautee Thermo Slimming ampoule for better result.

PRICE : RM65.00 / Box
RM7.50/vials

BUY 2 BOX THERMO SLIMMING AMPOULE & 2 BOX 2IN1 ANTI CELLULITE + FIRMING AMPOULE AT RM200.. GET FREE ELECTRONIC MASSAGE MACHINE

PROMOTION WHILE STOCK LAST !!!!

Tuesday, November 10, 2009

MAAJUN ANGGUN BISTARI



PIL PERANCANG KELUARGA - MAAJUN ANGGUN BISTARI


Jika puan2 berhajat utk merancang keluarga dgn cara tradisional , bolehlah mencuba dgn MAB ni. Kejayaannya adalah 100% dgn syarat mengikut disiplin makan yg betul. Telah diamalkan tradisi keluarga sejak 20 dulu. MAB tidak dijual dimana2 kedai ubat atau farmasi. Bagi yang kurang selesa family planning dgn kaedah moden adalah dipelawa utk mencuba kaedah tradisi ini dan setelah mendapat kejayaan & keyakinan boleh membuat perbandingan dgn kaedah moden. Dengan MAB anda lebih cantik dan sihat hingga ke hari tua. Marilah kita bersama-sama menjaga kesihatan dan kecantikan diri dari di awal usia masih muda. Jangan tunggu usia lewat baru kita sibuk untuk menjaga diri. Masa tu memang dah tak boleh nak awet muda lagi tetapi sakit yang mengundang kita. Mari kita kongsi petua sihat, anggun dan cantik bersama MAB.Insyaallah Puan-puan ingin merancang keluarga dengan herba? Penggunaan herba adalah lebih selamat kerana ianya tidak mengandungi bahan kimia. MAB adalah 100% dibuat dari herba, rempah ratus dan madu.Merupakan produk orang Islam yang bersih,suci lagi halal. Bukan setakat untuk merancang keluarga, malah MAB juga berfungsi untuk menjaga kesihatan, kecantikan dan awet muda. Sekarang ini jika puan-puan mempunyai masalah merancang keluarga dengan kaedah moden, bolehlah mengambil alternatif MAB ini. MAB akan bertindak mengubat dan membetulkan semula sistem badan seperti aliran darah dan hormon wanita .


MAB membetulkan semula perjalanan period supaya ianya datang normal/teratur setiap bulan. Puan-puan akan berasa sihat dan bertenaga disamping dapat menikmati khasiat-khasiat kesihatan lain. Dengan MAB puan-puan akan selesa sekali dalam merancang keluarga. Ketahuilah, telah ramai yang telah bertukar merancang keluarga dari kaedah moden ke MAB. Mereka amat berpuas hati dengan produk muslim ini. Berbagai masalah penyakit yang dihadapi sebelum ini dapat diselesaikan setelah mengamalkan MAB.


Kandungan MAB

1.kacip Fatimah

2.serapat

3.senduduk

4. inai

5.manjakani

6.madu

7.jintan hitam

Khasiat - khasiat MAB

1. Merancang keluarga & merancang kehamilan.

2. Merawat keputihan yg teruk.

3. Mengecut dan merapatkan saluran peranakan.

4. Membuang darah kotor atau toksin melalui darah haid.

5. Menstabil hormon kewanitaan dlm badan-mencantikan kulit.

6. Melancarkan aturan haid setiap bulan.

7. Melancarkan perjalanan darah.

9. Melawaskan pembuangan air besar

10.Kawal kolesterol dalam darah

11.Mencantik dan menegang payu dara

12. Menambah tenaga
13. Merapat hubungan suami isteri

HARGA 1 BOTOL : RM 15.00

1 BOTOL - 21 BIJI MAKJUN (MAKAN SELAMA 21 HARI)


CAJ POS :

SEMENANJUNG MALAYSIA : RM 6.00/SABAH & SARAWAK : RM 9.00

PREGNANCY TEST


PERIOD LEWAT ?? JANGAN RISAU.. DAPATKAN PREGNANCY TEST PD HARGA BERPATUTAN !!!

  • Quick accurate results in 5 minutes
  • Easy to use - simply dip the strip into the urine sample
  • Test any time of the day
  • Greater than 99% accurate
  • Earliest detection with greatest sensitivity

HARGA :-

2PCS RM10.00 SAHAJA...

KENAPA?? X PERCAYA??? HARGA YG KAMI TAWARKAN MMG MURAH SGT2.. JADI JGN KETINGGALAN UNTUK MENDAPATKANNYA DR KAMI...

DETOX FOOT PATCH







Caranya:
pakai 5 malam berturut2 foot detox patch, cuti 2 malam, guna semula mlm berikutnya... tujuan cuti 2 malam tu nak bg toxic tu kumpul blk spy mlm berikutnya penyingkiran lebih bagus...

jd, sbln hanya pakai 22 hari (44 patches).... pakai sehingga sbln atau sehingga warna patches tu tak kehitaman lg, kalu dah clear tu bleh la berhenti.. kalu hitam lg tu x bersih lg la... recommendation melakukan program nyahtoksik adalah 3 - 6 bln sekali... bergtg pada bdn dan lifestyle kite... so, x rugi, kalu beli 44 patches, pakai skit kalu dah ok, bleh kongsi ngan pasangan kita... ataupun, guna lg utk next program, grab la sementara harga tgh murah bangat..

ramai yg tertanya2, bagaimana cara nk berdetox yg terbaik skali.... recommendation kalu nk dptkan hasil yg terbaik, buat program sebulan...

caranya:
pakai 5 malam berturut2 foot detox patch, cuti 2 malam, guna semula mlm berikutnya... tujuan cuti 2 malam tu nak bg toxic tu kumpul blk spy mlm berikutnya penyingkiran lebih bagus...

jd, sbln hanya pakai 22 hari (44 patches).... pakai sehingga sbln atau sehingga warna patches tu tak kehitaman lg, kalu dah clear tu bleh la berhenti.. kalu hitam lg tu x bersih lg la... recommendation melakukan program nyahtoksik adalah 3 - 6 bln sekali... bergtg pada bdn dan lifestyle kite... so, x rugi, kalu beli 44 patches, pakai skit kalu dah ok, bleh kongsi ngan pasangan kita... ataupun, guna lg utk next program, grab la sementara harga tgh murah bangat..

so, program detox sebulan @ 44 pcs utk megasale ni berharga RM57 shj
... tampil sihat dan anggun!!!!!

HARGA :

RM1.60 SEKEPING..
BELI 10KPG = RM15.00
(x termasuk pos ye!!!)

WAIST TRIMMER



Produk Hebat untuk Kempiskan Perut/Rampingkan Pinggang dengan sauna effect
1) Designed to burn excess fat for waistline reduction
2) Made of quality Neoprene with Far Infrared Ray for inner side of the belt


3) Helps retain body heat and increase perspiration as to create sauna effect
4) Feel the "Burning" effect when using this product


5) Four adjustable measurements from 56cm - 96cm as shown in the picture below
6) Suitable for both man and lady who dream for slim and firm waistline



WAIST TRIMMER :


NOW OFFER : RM29.90

Thursday, November 5, 2009

BEAUTEE - 3D Peel Off Rubber Mask



HARGA :-

MASKER + SOLUTION = RM 12.00 (1 SET)

MASKER = RM7.00

NOSE MASK & EYE MASK = RM5.00

Powder mask keluaran Beautee sering digunakan di salon-salon kecantikan. Tak semestinya kita perlu ke salon untuk ber-mask, kat rumah pun boleh, dengan keselesaan sendiri dan dapat menjimatkan budget anda.

*1 paket/set boleh digunakan sehingga 2-3 kali. (bergantung pada saiz muka anda, kalau yang muka kecil boleh guna sehingga 3 kali)

Disarankan juga menggunakan powder mask bersama solution. Solution merupakan cecair khas untuk membancuh powder mask, sudah tentu memberi kesan yg lebih memuaskan bila digunakan bersama powder mask. Jika tidak, anda boleh menggunakan air mineral untuk membancuh mask.



JENIS-JENIS BEAUTEE 3D PEEL OFF POWDER MASK


1.Green Apple [untuk kulit berminyak dan berjerawat]

Mengandungi pati dari buah epal untuk menanggalakn lebihan minyak, melancarkan peredaran darah, merawat jerawat serta mencerahkan pigmentasi kulit. Mask ini mengandungi bahan antiseptic yang berkesan untuk merawat jerawat dan acne. Meredakan kerengsaan kulit dan mengurangkan radang kulit. Mask ini berperanan untuk menarik keluar punca masalah kulit yg terbentuk. Menjadikan kulit lebih segar, bersih dan sihat.

Solution yang terbaik: Soothing solution

2.Lavender [untuk menenangkan dan relax]

Mengandungi pati dari lavender yang berkesan untuk meningkatkan perkembangan hormone, mengurangkan sakit kepala, menenangkan saraf dan perasaan serta mengurangkan keletihan. Menenangkan, menyejukkan, melembapkan kulit kesan dari kulit yang lembut. Menjadikan kulit semakin lembut, selesa. Membentuk kulit yang lebih sihat, dan cerah.

Bau dari mask lavender memang sangat nyaman dan buatkan pengguna rasa relaks, sesuai untuk mereka yang nak hilangkan stress dengan merehatkan wajah.

Solution yang terbaik: Whitening solution

3. Lily [antioksidan dan firm]

Mengandungi pati dari bunga lily yang membantu firmkan kulit (tegangkan otot dari mengelebeh) dan mengurangkan kedutan. Mampu mengatasi kelembapan dan keanjalan disamping mengurangkan tanda-tanda penuaan. Menjadikan kulit lebih sihat dan berseri, mengurangkan kulit lesu dan tidak bermaya supaya kelihatan lebih muda.

Solution yang terbaik: Lifting solution

4. Soya Bean [untuk mencerahkan kulit]

Dirumus khas dari kacang soya dan digabung dengan susu yang amat berkesan untuk menghilangkan pigmentasi, tompok hitam dan bintik hitam. Menjadikan kulit segar, sihat dan semakin cerah. Antara yang paling laris kerana bukan sahaja memutihkan kulit tapi menarik keluar bintik hitam dan bintik putih. Banyak salon yang recommended mask soya bean ni.

Solution yang terbaik: Whitening soluion

5.Charcoal [untuk menyahtoksin dan menyerap minyak]

Charcoal (arang) merupakan satu bahan yang amat berkesan untuk menyerap lebihan minyak dan air pada wajah. Membolehkan kulit lembap (tetapi tidak berminyak, atau terlalu kering). Menggalakkan tissue dan menyahtoksin. Disarankan untuk mereka yang memepunyai masalah kulit berminyak, juga disarankan digunakan bersama dengan ampoule purifying.

Solution yang terbaik: Whitening solution (untuk kulit biasa), Soothing solution (untuk kulit berminyak, bermasalah)

6.Oat [untuk lifting]

Mengandungi oat dan susu yang amat berkesan untuk menjadikan kulit lebih anjal. Menjadikan kulit lebih lembut dan licin. Mengelakkan kulit tidak bermaya, juga untuk kekal cantik bagi yang sudah berusia. Oat mask ni memang best, sebab bila menggunakannya oat penuh di muka, bau pun wangi dan kesannya pun memuaskan.

Solution yang terbaik: Lifting Solution, Whitening solution

7.Red Bean

Melembapkan kulit sehingga ke tissue. Menjadikan kulit lebih lembut, serta memberikan keanjalan kepada kulit wajah. Menangani masalah kulit yang terkena sun-burn, dengan mengembalikan kesihatan kulit. Amat sesuai untuk menaikkan seri wajah.

Solution yang terbaik: Whitening solution

8.Vegefiber [Detoksinkan kulit]

Amat berkesan untuk menanggalkan kekotoran pada kulit wajah. Menyerap masuk sehingga ke lapisan kulit dan menanggalkan kulit mati yang menyebabkan liang roma wajah yg tersumbat, juga untuk kulit berminyak untuk mengelakkan pengeluaran minyak berlebihan.

Bau mask ni kurang best, ada yang cakap tak suka dengan baunya. Tapi secara jujur, kesannya amat menakjubkan untuk oily skin dan yang mempunyai jeragat. Don’t judge the mask from its smell J. Boleh juga mix dengan red bean.

Solution yang terbaik: Soothing solution

9.Green Pea [utk kulit berminyak dan anti-acne]

Mengandungi pati dari kacang hijau, kacang merah dan kacang kuning. Amat berkesan menyerap lebihan minyak yang terbentuk di lapisan kulit. Mencegah liang roma dari tersumbat dan membekalkan secukupnya kelembapan pada kulit. Mengelak pembentukan lubang-lubang kecil kesan dari jerawat yang telah mengecut.

Solution yang terbaik: Soothing solution

10.Coffee [Segarkan kulit]

Mengandungi bahan aktif untuk menyegarkan semula kulit dan membolehkan sel kulit lebih anjal. Menjadikan wajah tampak lebih muda dan bertenaga. Membolehkan kulit mengekalkan kelembapan.

Ramai yang suka mask ni untuk relaks dan bau kopi ni membangkitkan kesegaran terutamanya bagi coffee’s addicted.

Solution yang terbaik: Lifting solution

11.Gold Powder Mask (9gram)

Membekalkan kelembapan dan menyihatkan kulit. Menjadikan kulit lebih muda dan menanjalkan kulit. Membantu mengurangkan kedutan, garis halus dan sebagai agen anti-penuaan yang berkesan. Menjadikan kulit lebih lembut dan complexion kulit yang lebih cerah. Gold powder mask ni memang terkenal kerana keberkesanannya, seperti yang anda sedia maklum, emas memang sering digunakan untuk mengekalkan kecantikkan, disarankan untuk wanita yang ingin tampak muda setiap masa.

Solution yang terbaik: Whitening solution

12.Eye Mask

Melembapkan dan melembutkan kulit di kawasan mata. Mengurangkan garis halus selain meningkatkan keanjalan kulit. Menyingkirkan gelung hitam bawah mata dan mencerahkan kawasan tersebut. Mengurangkan masalah eye bag dan menyegarkan kulit. Tak perlu dibancuh sebab datang dlm bentuk sheet.

13.Nose Mask

Menyelesaikan masalah bintik hitam dan bintik putih di kawasan hidung serta mengeluarkan sel kulit mati. Anti bacteria dan anti-radangan kulit. Datang dalam bentuk sheet sticky mask, macam biore pore pack, tapi more effective.



Beautee juga mengeluarkan solution, iaitu cecair yang dirumus khas untuk membancuh powder mask agar kesannya lebih menyerlah. Terdapat 3 jenis solution;

1.Lifting Solution

Berkesan utk penyerapan yang lebih baik untuk kulit. Disamping melembutkan kulit.

2.Whitening solution

Dapat membuang bintik hitam dan menyerlahkan kulit dengan mencerahkannya.

3.Soothing solution

Menyegarkan kulit, menangani masalah iritasi pada kulit.




Cara guna powder mask:

1.Campurkan 1.5 sudu powder mask dengan 2.5 solution (optional; air mineral)

2.Kacau rata, jangan ada ketul2.

3.Sapukan ke muka (gunakan mask brush), buat tebal sikit.

4.Biarkan kering selama 20minit (kurang sikit bagi yang kulit sensitive)

5.Tanggalkan mask, tak perlu tunggu keselurahan mask untuk kering.

6.Bilas muka & leher dengan air.

*Jika anda mempunyai kulit sensitive, anda boleh cuba letakkan mask yang dibancuh di lengan anda untuk test sensitivity.



*Ramai yang tak suka buat treatment mask sendiri dirumah sebab tak tau nak blend mask. Kalau kat salon, dorang akan charge harga 1set mask, tp tahukah anda 1 set mask boleh digunakan 2-3kali? Apa yang penting adalah, mengetahui sukatan yang betul, tak boleh main agak-agak ataupun ikut sukatan sendiri. Gunakan mask bowl set yang didatangkan dengan gauge yang leh menyukat, takda lagi masalah terlebih atau terkurang lagi. Apabila da masukkan powder mask bersama solution/air mineral, blend cepat2, kacau rata dan jangan delay.




Sunday, November 1, 2009

BANTAL PANAS/ TUNGKU/ PORTABLE WARMER BAG





(Stok Terhad)


Bantal Panas @Tungku Elektrik Mudah dan Berkesan

Produk ini merupakan inovasi terbaru tungku yang satu ketika dahulu bersifat tradisional kini di perbaharui untuk kemudahan anda, ia sangat baik untuk kesihatan anda sekeluarga.

Diperbuat daripada bahan anti-kuman yang mengandungi cecair, tungku moden ini bersih dan mempunyai unsur perubatan yang tersendiri.

Fungsi :
1. Mengelakkan artritis.
2. Baik untuk pesakit strok.
3. Mengurangkan sakit servikal vertebra.
4. Mengurangkan sakit kepala, sakit gigi
5. Melegakan sakit leher, bahu dan belakang badan.
6. Melegakan masalah sengugut (period pain)
7. Membantu mengurangkan berat badan.
8. Mengurangkan masalah lenguh-lenguh lutut dan sakit pinggang
9. Mengurangkan masalah perut kembung.
10. Melegakan bahagian tulang patah

Ciri-ciri:
Cecair merupakan air garam bukit dan gel, ianya diisi sekali sahaja dan mudah di bawa ke mana-mana.
Berat = 1.7kg++ setiap satu

Siapa yang sesuai memakainya?

* orang dewasa 12 tahun dan ke atas.
* wanita yang baru lepas bersalin dan menghadapi senggugut.
* Menghadapi masalah lenguh badan dan angin.
* Juga untuk lelaki sesuai untuk seluruh badan kecuali bahagian kemaluan.

Cara-cara penggunaan:

Caj tungku selama 5 hingga 8 minit dan lampu khas akan terpadam secara automatik. Bantal akan menjadi panas sehingga 70 - 80 darjah celcius dan ia akan bertahan di antara 2 - 3 jam.
Plug Sambungam Pasangkan Wire "ON" suis dan lampu menyala Sehingga lampu padam
Penting:
1. Pastikan sambungan plug sempurna.
2. Selepas lampu caj terpadam bekalan elektrik hendaklah ditutup.
3. Tanggalkan wayar caj dari bantal.
4. Elakkan dari meninggalkan tungku ini pada suatu bahagian di badan terlalu lama bagi mengelakkan masalah kulit.

Wednesday, October 21, 2009

24K GOLD SERUM - BEAUTEE

JOM BELI GOLD SERUM.. BEST PRICE IN TOWN!!!

HARGA MURAH.. KHASIATNYE BANYAKKKKKK...



BOX OF GOLD SERUM



LOOSE GOLD SERUM

24 k emas tulen digunakan dalam serum ini untuk membantu membekalkan collagen kedalam kulit,

** membantu melindungi kulit dari kesan pencemaran habuk,debu dan persekitaran tidak sihat.
** melindungi kulit dari dirosakkan oleh sinar uv

** boleh menghilangkan tompok-tompok hitam dan memberi kesan jangka masa panjang.

** membantu pengaliran darah

** membantu merawat kulit sensitif

** menghalang kedutan dan garis halus

** menegangkan kulit

sesuai untuk anda yang baru menginjak ke umur 30 tahun dan hingga berumur 60 tahun..melambatkan proses penuaan.. supaya sentiasa gebusszz dan cun melecunnn...

Bahan -bahan yang digunakan untuk menghasilkan serum ini adalah dari herba dan rempah terpilih untuk memberikan suasana exotic yang sebenar.

Opps....SORRY YER... kulit berminyak tak boleh guna sebab serum ni ada collagen, tapi jgn susah hati ,kita buat treatment untuk kurangkan masalah kulit berminyak baru kita pakai serum yer.. jgn sedih-sedih

cara mengunakan amat mudah sama seperti mengunakan ampoule urut seluruh muka dan urut menghala keatas.


BAHAN-BAHAN
Deionised water, Hydroxyl Ethyl Cellulose, 24k Gold Leaf, Hydrolysed Soluble Collagen, Peptite, Rosemary Extract, Green Tea Extract, Ascorbic Acid, Vitamin A,Vitamin E, Diazolidinyl Urea.


BEAUTEE AMPOULE

TERHANGAT DI PASARAN..
BEAUTEE AMPOULE... KUALITI HEBAT.. HARGA MURAHHH...
HANYA DI HARGASALE...



BOX OF BEAUTEE AMPOULE


ampoule

LOOSE BEAUTEE AMPOULE

BEAUTEE FACE AMPOULE.


APA ITU AMPOULE ?


Ampoule adalah cecair yang tinggi kepekatannya di pack dalam botol kedap udara .


Ampoule biasanya mengandungi extract botanic,vitamin dan gabungan pelbagai enzim.


Apa yang pasti tiada bahan pengawet dan chemical berbahaya.


Ampoule ini diciptakan untuk setiap jenis kulit dan memberi kesan yang menakjubkan untuk pelbagai masalah kulit wajah seperti jeragat,jerawat ,kulit

berminyak dan pelbagai lagi.


Untuk mendapatkan kesan yang lebih menakjubkan gunalah ampoule bersama mask..

Macam mana nak guna Ampoule?

1) Cuci muka bersih
2) Scrub ( untuk kulit byk jerawat jgn scrub terlalu kuat) dan cuci hingga bersih
3) Sapukan Ampoule (urut-urut hingga meresap ke dalam kulit)
4) Pakai Mask (15-20minutes)(pilih 3 d powder mask yang sesuai dengan masalah kulit)
5) Pakai Toner
6) Pakai Moisturiser/Night cream

***Ampoule mesti digunakan sekali sahaja kerana ia boleh bertahan selama 4 jam selepas botol dibuka ***

PROFESSIONAL GRADE AAA++ GERMANY FORMULATED AMPOULE.

seperti yang ditulis kat atas ni..face ampoule yang saya jual ni memang dari gred paling bagus dan bukan gred B atau gred C. kalau jenama lain kebanyakan je gred b dan c tapi ramai org tak tahu...tau.. dah lah dijual sbotol kecik rm 30 hingga 40..hai org sanggup nak cantik ..main beli ajer..
dah beli tak pelah..ni tau boleh dapat murah..tolong promote kat member yer..

Formulated in Germany
Packaging : 3ml
Minimum order quantity : 1 box (10 botol)


BEAUTEE Facial Ampoule

Germany Technology
No fragrance, No preservatives, No chemical.

Sesuai untuk semua jenis kulit dan kulit sensitive
High concentation of plant extract and active ingredient.

Okeyyy.. ni nak citer jenis-jenis Ampoule plak...


1) NEUTRALIZING(COLLAGEN) AMPOULE


fungsi : membantu meningkatkan colagen kulit dan menyegar dan balancekan kulit anda agar mudah untuk pulih dari keletihan sehari-hari. hmm kepada sesapa yg nak dapat result cepat gunalah selalu colagen ampoule ni memang nampak kesan 1-2 kali guna ajer tau. ye lah untuk kakak dalam 40++ keatas tak payah nak suntik-suntik lagi..guna je ampoulse sure boleh nampak perubahan ketara tau.

Sesuai untuk bakal pengantin dan juga nak buat photo shoot.

Waktu yang paling sesuai di pakai adalah waktu pagi.Pengunaan untuk jangka masa panjang boleh melambatkan proses penuaan... wahhh..sukenyaaa


SUITABLE SKIN TYPE : NORMAL TO DRY SKIN, AGEING SKIN, BRIDAL MAKE-UP USE,MAINTAIN.

NOT SUITABLE : KULIT BERMINYAK


2) WHITENING AMPOULE


FUNGSI : Mencerah kan kulit wajah disamping meningkatkan kelembapan wajah. Ok sesapa yg kulit dia cam kusam jer..pas tu dari jauh nampak kelam..sedangkan sebenarnya boleh lagi dicerahkan..amik ampoulse ni..coz dia sgt2 membantu...guna selalu..insyaallah...

SUITABLE SKIN TYPE: NORMAL TO DRY SKIN,MAINTAIN
NOT SUITABLE : OILY SKIN

3) PURIFYING AMPOULE

FUNGSI: Control oil sebum production. Good for acne,oily skin,sensitive oily skin...Haaaa... Cam gitulah yg ni sesuai untuk kulit yg bermasalah dan sensitif..jgn risau..ampoule rasanya nyaman..tak menyakitkan langsung..kita boleh guna ngan
selamat dan ceria....so sapa nak merasa kulit halus...dan pulih dari masalah anda
gunalah selalu ampoule ..ni kalau boleh setiap malam...dah dpt murah ni..tak mahal pun..kalau kat center lagi mahal.

Ampoule ini mampu mengeringkan dan menghapuskan jerawat, kerana purifying akan membuang toxin pada kulit muka, rawatan ini mestilah disusuli dengan soothing ampoule untuk menghalang kulit berminyak dan kotoran melekat pada kulit muka dan naik jerawat balik,, okeyyy.. jerawat?? x perlu risau lagi!!

SUITABLE SKIN TYPE: OILY & PIMPLES SKIN, TREATMENT.SENSITIVE SKIN
NOT SUITABLE : DRY SKIN, AGEING SKIN


4) HYDRATING AMPOULE

FUNGSI : Reduce water loss and supplementing moisture to your skin.Ha ini
untuk org yang kulitnya kering bebenor..dan asyik nak menglupas..atau hampir-
hampir nak jadi cam gitu..kene rawat cepat..ampoule ni kan 2 kali je dah nampak perubahan ketara tau..

SUITABLE SKIN TYPE: NORMAL TO DRY SKIN,UNTUK MAINTAIN
NOT SUITABLE: OILY SKIN

5) FIRMING AMPOULE

Fungsi: Anti-wrinkle solution. Renew skin for a youthful complexion.Firm your sagging skin if use long term... kakak-kakak bila lagi nak test ampoule ni ..kalau amik dari usia muda..wow..tak dpt dibayangkan 20 tahun lagi...dia boleh hilangkan kedut-kedut..garisan-garisan halus kat muka.

SUITABLE SKIN TYPE : AGEING SKIN,NORMAL TO DRY SKIN,SESUAI SEBAGAI UNTUK MAINTAIN..
NOT SUITABLE: OILY SKIN


6) SOOTHING AMPOULE

Fungsi : Calms your skin to prevent any outbreak or irritation of your skin towards the surrounding environment..ha..yg ni bagus untuk kekal cantik..muda bergaya. Anda semua perasan tak banyak ampoule kat atas ,banyak tak sesuai untuk kulit berminyak???????

Jadi masalah utama kulit adalah kulit berminyak , jadi peranan utama soothing ampoule mesti diutamakan sebelum anda memilih untuk mengunakan ampoule jenis lain.Biasanya kalau muka banyak jerawat punca utama adalah masalah kulit berminyak, jadi anda boleh maintain soothing 3 kali seminggu,maka jerawat susah nak datang.kalau boleh maintain dengan powder mask jugak.

SUITABLE SKIN TYPE : SENSITIVE SKIN,OILY & PIMPLE SKIN,NORMAL TO DRY SKIN

7) VITAMIN C AMPOULE (100% CONCENTRATED PURE VIT C)

ha..ok rasanya betapa tingginya khasiat vitamin c kalau hari2 tenyeh kat muka
kita ni kan...jadi buat apa nak buat suntikan vit c mahal-mahal...guna ampoule
pun boleh langsung tak sakit...malah lebih selamat.

SUITABLE SKIN TYPE: ALL SKIN TYPE
peringatan : must be finished ASAP because this is PURE Vitamin C
ampoule.Don't keep too long coz it is the same as oranges will change colour coz
it is 100% Pure with no chemical added.

8) EYE CARE AMPOULE

FUNGSI : Hydrates the epidermal layer around the skin of eye zone area.
Helps to reduce wrinkles and fine lines at eye contour areas.
Minimizes dark circles and reduces fine lines.
ok untuk mata pun ada ampoule tau...he..he..complete treatment nih..

SUITABLE SKIN TYPE: ALL SKIN TYPE, DARK EYE CIRCLES,EYE BAG

9) OPEN PORES AMPOULE

SUITABLE FOR ALL SKIN TYPE ESPECIALLY THOSE WITH BIG PORES.


ok harap-harap semua faham penerangan diatas.coz saya nak translate semua
tak berapa pandai yer..ini pun saya copy dari catalog supplier..hehehe..hetapi so far fahamlah semua....so guys boleh beli campur-campur...nak beli apa..key...tapi mesti 10 botol...

ok contohnya mcm nii
nak soothing 3
nak hydrating 3
nak eye care 4

so total 10 kan 1 box kan

kalau nak beli.. cam biasa,, emel or sms.. bank in.. kami akan hantar pd anda...


Untuk ampoule.. hargasale hanya gunakan penghantaran by POSLAJU yerrr.. pos parcel x dakkk..

kenapa pakai pos laju?
paling selamat...ampoule ni botol kaca...so kene jaga-jaga.

Haaa.. ini yang ditunggu2 kan.. Ada kelulusan KKM ke??? Nahh, ini jawapannya...

KELULUSAN KEMENTERIAN KESIHATAN.

No. Registration No./Notification No. Product Name


1. NOT090400190K BEAUTEE EYE CARE AMPOULE

2. NOT090400191K BEAUTEE FIRMING AMPOULE

3. NOT090400199K BEAUTEE GOLD SERUM

4. NOT090400192K BEAUTEE HYDRATING AMPOULE

5. NOT090400193K BEAUTEE NEUTRALIZING AMPOULE

6. NOT090400194K BEAUTEE OPEN PORE AMPOULE

7. NOT090400195K BEAUTEE PURIFYING AMPOULE

8. NOT090400196K BEAUTEE SOOTHING AMPOULE

9. NOT090400197K BEAUTEE VITAMIN C AMPOULE

10.NOT090400198K BEAUTEE WHITENING AMPOULE


OK Nak cite sikit pasal ampoule nih...korang mesti tanya apa peranan ampoule nih utk kulit muka..okey..ampoule adalah extract tumbuhan yang mengandungi vitamin khusus yang mempunyai kadar kepekatan yang tinggi....so sebab tu disimpan dalam botol kaca.


setiap botol mengandungi vitamin khusus untuk sesuatu masalah kulit. Contoh purifying ampoule mampu menghilangkan dan mengecutkan jerawat(acne ) anda dengan 2 kali guna..jer ..tapi jgn guna 2 kali jer..gunalah sekotak (10 botol) selama lima hari..insyaallah jerawat akan hilang...terus...tapi lepas tu tak boleh stop terus ..gunalah ampoule khusus untuk masalah lain ..pulak..supaya muka kita kekal cantik menawan...

sebenarnya pakai ampoule ni sekali guna je dah ketara muka u alll..rasa putih dan licin semacam jer...bila nak gi opis I myself rasa confident jer ..walaupun tak pakai make up...well I terlalu sibuk selalu lupa nak letak ampoule hu..hu..

ampoule yang paling popular dan baru je datang dah nak habis adalah whitening dan vitamin c....ok apa yg spesel sgt 2 jenis ampoule ni..tak lain tak bukan..keberkesanannya yang cepat ler...

ampoule whitening...pakai je lah 2-3 kali dah hilang muka yang nampak kusam dan legap akibat cahaya matahari....sangat lah sesuai utk org nak bernikah...oooii..ramai yg suka ampoule ni ..sampai order 4-5 kotak sorry ye dear..kali ni I jual 10% diskaun jer dari rege baru..coz..nanti org lain tak dapat..sian doranggg..

ampoule vitamin c pun sama jugak..kalau artis cun ifa raziah cucuk kat muka..kite tak pyh cucuk lah cuma sapu dah tapi sapu hari2 pun akan dapat hasil yang sama...vitamin c buat kulit kita tegang dan licin dan tegang...he..he...
sebab tu dua ampoule ni dapat permintaan tinggi dan rege nyer tinggi....
hmm ampoule lain tak kurang hebatnya....contohnya kalau u all banyak jerawat...cepat-cepat amik purifying mana kala kalau muka berlubang-lubang tu..amik open pore sampai ilang lubang tu..
okey nak rawat muka dgn ampoule open pore memang berkesan..tapi u all kene sabar mesti amik everyday sampai lah muka u all sembuh...baru amik puryfying...dan ampoule yang lain..key...

Anything... boleh sms saya untuk penjelasan/info...

Selamat ber'Ampoule'...


ORDER KAT SINI

Name:
Email Address:
Nama Produk (eg : cocoa collagen power plus) :
Kuantiti Produk :
Harga :
Telephone No :
Price per Unit (eg: RM55.00) :
Price include shipping? YES
NO
Payment Method : Maybank
Cimb Bank
Public bank Bhd
C.O.D (Hanya kaw. yg berhampiran saya)
Delivery Mode : Pos Laju
Pos Parcel
Self Pick Up
Delivery Address :

This HTML form was created by Freedback.

Alwiz Remember!!!



BACKLINK

TERIMA KASIH DAUN KELADI , ADA MASA SINGGAH LAGI !!

 

BACK TO TOP  

Harga Sale Blogshop Copyright 2010 | Designed by NC