SELAMAT DATANG KE HARGASALE BLOGSHOP

SALE...SALE...SALE!!! OFFER TERKINI (1-05-16 HINGGA 31 -05-16 )

SALE...SALE...SALE!!! OFFER TERKINI (1-05-16 HINGGA 31 -05-16 )
SET BWRSALIN SPA MA...RM280 TERMASUK POS... TERHAD KEPADA 10 SET PERTAMA SAHAJA... GRAB IT NOW!!!

Why You Should Join me..

HARGASALE






Tuesday, November 10, 2009

DETOX FOOT PATCH







Caranya:
pakai 5 malam berturut2 foot detox patch, cuti 2 malam, guna semula mlm berikutnya... tujuan cuti 2 malam tu nak bg toxic tu kumpul blk spy mlm berikutnya penyingkiran lebih bagus...

jd, sbln hanya pakai 22 hari (44 patches).... pakai sehingga sbln atau sehingga warna patches tu tak kehitaman lg, kalu dah clear tu bleh la berhenti.. kalu hitam lg tu x bersih lg la... recommendation melakukan program nyahtoksik adalah 3 - 6 bln sekali... bergtg pada bdn dan lifestyle kite... so, x rugi, kalu beli 44 patches, pakai skit kalu dah ok, bleh kongsi ngan pasangan kita... ataupun, guna lg utk next program, grab la sementara harga tgh murah bangat..

ramai yg tertanya2, bagaimana cara nk berdetox yg terbaik skali.... recommendation kalu nk dptkan hasil yg terbaik, buat program sebulan...

caranya:
pakai 5 malam berturut2 foot detox patch, cuti 2 malam, guna semula mlm berikutnya... tujuan cuti 2 malam tu nak bg toxic tu kumpul blk spy mlm berikutnya penyingkiran lebih bagus...

jd, sbln hanya pakai 22 hari (44 patches).... pakai sehingga sbln atau sehingga warna patches tu tak kehitaman lg, kalu dah clear tu bleh la berhenti.. kalu hitam lg tu x bersih lg la... recommendation melakukan program nyahtoksik adalah 3 - 6 bln sekali... bergtg pada bdn dan lifestyle kite... so, x rugi, kalu beli 44 patches, pakai skit kalu dah ok, bleh kongsi ngan pasangan kita... ataupun, guna lg utk next program, grab la sementara harga tgh murah bangat..

so, program detox sebulan @ 44 pcs utk megasale ni berharga RM57 shj
... tampil sihat dan anggun!!!!!

HARGA :

RM1.60 SEKEPING..
BELI 10KPG = RM15.00
(x termasuk pos ye!!!)

0 comments:

Post a Comment

ORDER KAT SINI

Name:
Email Address:
Nama Produk (eg : cocoa collagen power plus) :
Kuantiti Produk :
Harga :
Telephone No :
Price per Unit (eg: RM55.00) :
Price include shipping? YES
NO
Payment Method : Maybank
Cimb Bank
Public bank Bhd
C.O.D (Hanya kaw. yg berhampiran saya)
Delivery Mode : Pos Laju
Pos Parcel
Self Pick Up
Delivery Address :

This HTML form was created by Freedback.

Alwiz Remember!!!



BACKLINK

TERIMA KASIH DAUN KELADI , ADA MASA SINGGAH LAGI !!

 

BACK TO TOP  

Harga Sale Blogshop Copyright 2010 | Designed by NC