SELAMAT DATANG KE HARGASALE BLOGSHOP

jalan²

SALE...SALE...SALE!!! OFFER TERKINI (28-9-17 HINGGA 30-9-17 )

SALE...SALE...SALE!!! OFFER TERKINI (28-9-17 HINGGA 30-9-17 )
SET BERSALIN SPA MA...RM240 TERMASUK POS... TERHAD KEPADA 10 SET PERTAMA SAHAJA... GRAB IT NOW!!!

Friday, November 22, 2013

RAHSIA BEBAS JERAWAT & JERAGAT DALAM 5 HARI

Assalamualaikum,




Hari ni nk share tentang iBeauty Cleyra Skincare.
Skincare Cleyra ni sangat ISTIMEWA kerana;
  • Diperbuat dari 100% bahan alami.
  • Tiada Pengelupasan
  • 1000% dijamin SELAMAT
  • Ada kelulusan KKM
  • Kesan seAWAL 5 hari!!
  • Kandungan Stem Cell Apple & Anggur, Sarang burung Walit, Beras Pulut dan lain² lagii.
KEBAIKAN / KELEBIHAN SARANG BURUNG WALIT.

Sejak dahulu lagi, sarang burung merupakan makanan yang eksklusif bagi golongan kerabat di negara China. Sarang burung dianggap sebagai makanan berkhasiat bagi golongan yang berkemampuan sahaja.
Kini, sarang burung telah digunakan secara meluas dalam pembuatan produk-produk kecantikan antarabangsa. Minuman dari sarang burung juga banyak terdapat di pasaran.
Antara kebaikan memakan sarang burung walit :-
  • Sarang burung walit merupakan agen pemutihan kulit
  • Bagi penghidap asma, sarang burung merupakan agen terbaik untuk memulihkan sistem pernafasan dan memperkuatkan paru-paru
  • Zat kolagen yang terkandung dalam setiap sarang burung walit dapat melancarkan lagi pertumbuhan fizikal dan mental, memberi ketahanan yang baik terhadap penuaan serta menghaluskan lagi kulit pengamalnya sekiranya diambil dalam jangka masa panjang
  • Sarang burung walit juga dapat mengurangkan kahak dan menyembuhkan batuk.  Ia juga merupakan nutrisi bagi paru-paru dan menguatkan saluran pernafasan.  Dengan itu ianya berkemampuan membaik-pulih suara
  • Unsur protein dalam sarang burung merangsang pembesaran sel dalam sistem imunisasi dan mempu menguatkan imuniti badan dalam melawan penyakit. 
  • Asid sialik yang terkandung dalam sarang burung adalah baik dalam merangsangkan tumbesaran sel otak. 
KEBAIKAN / KELEBIHAN BERAS PULUT.

Sangat terkenal di Thailand kerana rata² anak gadis dan wanita Thailand mengamalkan sabun beras pulut utk menjaga kecantikan mereka. Ia berfungsi untuk menanggalkan daki dan sel-sel mati serta menghaluskan kulit. Penggunaan secara KONSISTEN boleh membantu memutihkan kulit wajah dan badan.

SET CLEYRA mengandungi;

2 biji sabun susu beras
1 botol toner
1 krim siang
1 krim malam

Harga yang ditawarkan ialah RM85.00

Kini FREE POSLAJU. Anda hanya perlu bayar RM85 sahaja!! 

Promosi terhad kepada 30 set pertama sahaja!!

SMS 0197104742 utk sebarang pesanan :)


TESTIMONI



























Thursday, September 5, 2013

ADVANCE SLIM


 
Minum ADVANCE SLIM sehari sekali sebelum sarapan, jika hendak ambil dua (2) kali sehari, ambil sebelum sarapan dan 15-30 minit sebelum bersenam. Bancuh ADVANCE SLIM bersama-sama setengah gelas (200ml) air masak pada suhu sederhana dan minum serta merta, pastikan minum air masak 4 litre sehari sepanjang hari untuk memaksimumkan proses pembakaran lemak.

Soalan Lazim :
Q: Bila boleh lihat kesan penggunaan ADVANCE SLIM ini?
A: Kesan penurunan berat badan berbeza mengikut individu. Kebanyakkan pengguna mengalami penurunan 3kg-9kg berat selepas pengambilan produk untuk hanya 1-3 minggu. Untuk hasil yang maksimum, kami syorkan bahawa anda terus mengambil ADVANCE SLIM untuk 5-6 bulan bersama-sama panduan yang kami sertakan.
Q: Adakah dengan bersenam, berat badan akan lebih cepat turun?
A: YA! Sudah tentu, sedikit senaman boleh membantu anda untuk mencapai matlamat anda dengan lebih cepat.
Q: Adakah ADVANCE SLIM selamat?
A: ADVANCE SLIM mendapat Kelulusan Kementerian Kesihatan (KKM), dihasilkan di bawah garis panduan pembuatan yang ketat oleh Amalan Perkilangan Baik (GMP) kilang yang menggunakan terbaru state-of-the-art teknologi. Oleh itu, ia benar-benar selamat untuk kegunaan manusia.
Q: Siapakah yang sesuai mengambil ADVANCE SLIM 
A: Mereka yang mempunyai masalah berat badan , (LELAKI & WANITA) dan berumur 16 tahun keatas.
Q: Siapakah yang TIDAK sesuai mengambil ADVANCE SLIM 
A: Pesakit jantung dan darah tinggi yang kronik.
Q: Berapa lama perlu saya mengambil ADVANCE SLIM? 
A: ADVANCE SLIM 100% semulajadi dan anda boleh mengambil ia selagi anda mahu. Walaupun selepas mencapai berat badan anda kehendaki, anda boleh terus mengambil untuk membantu mengekalkan berat badan anda atau untuk membantu mengawal metabolisme anda.
Q: Setelah saya mencapai berat badan ideal saya, jika saya berhenti menggunakan ADVANCE SLIM, adakah berat badan saya akan menaik dengan mendadak?
A: Ia tidak akan kembali kepada keadaan sebelumnya . Ia mungkin akan kekal lebih baik daripada sebelum ini jika anda mengekalkan gaya hidup biasa anda dan tabiat makan yang sihat.
Q: Bagaimanakah cara penggunaan ADVANCE SLIM?
A: Minum ADVANCE SLIM sehari sekali sebelum sarapan, jika hendak ambil dua (2) kali sehari, ambil sebelum sarapan dan 15-30 minit sebelum bersenam. Bancuh ADVANCE SLIM bersama-sama setengah gelas (200ml) air masak pada suhu sederhana dan minum serta merta, pastikan minum air masak 4 litre sehari sepanjang hari untuk memaksimumkan proses pembakaran lemak.
Q: Bolehkah saya ambil lebih untuk kesan lebih pantas?
A: YA! anda boleh mengambil dua (2) sachett sehari jika anda mahu, seeloknya pada hari anda ingin bersenam/workout. Ambil satu sachet sebelum sarapan dan satu sebelum senaman. Jangan melebihi dua (2) sachet sehari.
Q: Adakah ADVANCE SLIM akan meninggalkan kesan negative pada buah pinggang saya?
A: ADVANCE SLIM selamat dan mendapat kelulusan kementerian kesihatan Malaysia, Tiada bahan-bahan yang digunakan dalam ADVANCE SLIM telah dilaporkan meninggalkan kesan negative kepada buah pinggang.
Q:Adakah ADVANCE SLIM akan menghilangkan lemak pada perut?
A: Kesan ADVANCE SLIM tidak akan terhad kepada perut, tetapi ia akan menghilangkan lemak seluruh badan anda terutama bahagian yang mempunyai banyak lemak.
Q:Adakah ADVANCE SLIM akan membuat kulit saya kering?
A: Tidak,. Herba yang digunakan dalam ADVANCE SLIM adalah hypoallergenic. Sehingga kini, tidak ada kes yang diketahui orang-orang yang mendapat reaksi alahan dari menggunakan ADVANCE SLIM.
Q: Dari manakah produk ini berasal:
A: Produk ini buatan Malaysia ,melalui kajian klinikal , formula dan kandungan yang selamat dan HALAL.
Q: Adakah saya perlu ambil banyak air putih?
A: Tidak, hanya minum sekitar 8-10 gelas air sehari sebagai banyak pakar-pakar kesihatan syorkan. Walau bagaimanapun, meminum air tambahan boleh membantu untuk membuang toksin dari badan.
Q: Bolehkah saya ambil makanan yang saya mahukan semasa saya mengambil ADVANCE SLIM?
A: Ketika Mengambil ADVANCE SLIM tidak bermakna anda perlu makan lebih atau makan tidak sihat. Anda masih boleh makan makanan kegemaran anda, tetapi secara sederhana. Cuba dan makan yang baik, pemakanan yang seimbang tiga hidangan setiap hari dengan bahagian-bahagian yang waras, mengelakkan banyak makanan berkalori tinggi, dan juga meningkatkan aktiviti fizikal anda.

1 box ada 10 sachet untuk 10 hari.
3 box untuk 30 hari.



 
 Cara Pengambilan:


♕ Paling baik diambil sebelum bersenam di pagi hari (comfirm peluh mencurah2).
♕ Ambil 1 sachet sekali sehari sebelum sarapan.
♕ Boleh juga mabil 2 sachet sehari mengikut kemampuan.
♕ Tuangkan 1 sachet dalam 1/2 cawan air putih dan kacau. Better, gunakan shaker. Elakkan menggunakan air panas/sejuk. 



 
 


Cara Pengambilan:

♕ Paling baik diambil sebelum bersenam di pagi hari (comfirm peluh mencurah2).
♕ Ambil 1 sachet sekali sehari sebelum sarapan.
♕ Boleh juga mabil 2 sachet sehari mengikut kemampuan.
♕ Tuangkan 1 sachet dalam 1/2 cawan air putih dan kacau. Better, gunakan shaker. Elakkan menggunakan air panas/sejuk. 

Peringatan:
Minum banyak air semasa pengambilan Advance Slim.
Simpan di tempat kering pada suhu bilik. 
Berat/Kandungan: 15g X 10 Sachets

HARGA BIASA/PASARAN: RM150.00 SM &RM155.00 SS

PROMOSI!!!!
*✿Harga: RM120 (Semenanjung Malaysia) FREE Postage*
*✿Harga: RM125 (Sabah dan Sarawak) FREE Postage*
 

Wednesday, August 28, 2013

MYRACLES BEAUTY ~ TRAVEL PACK



MYRACLES BEAUTY

a) Myracles Collagen Spray (MC Spray)
Kandungan: Oxygen water, aloe vera, extract buah delima dan rumpai laut.

Cara penggunaan MC Spray:-
1)Semburkan MC Spray ke seluruh bhgn muka (6-7 kali spray). (Boleh juga di spray ke bahagian leher).
2)Tepuk perlahan2 di seluruh bahagian muka dgn menggunakan 2-3 jari.
3)Urut dgn lembut di bahagian bawah mata (3-4 kali).
4)Biarkan sehingga kering.


Kelebihan utama MC Spray:- Kulit wajah akan rasa dan nampak lebih tegang,lebih cerah, lembap, muka nampak lebih runcing, lebih segar dan eye-bag akan berkurang @ hilang dalam masa 3-5 MINIT SAHAJA,Ia boleh bertindak sebagai Toner, moisturizer,UV Protector dan krim malam.

Apabila kita spraykan pada muka...Oxygen water yang bergetar akan terus menyerap dan membawa sekali Collagen ke dalam kulit dan terus berikan kesan dari sudut menegangkan kulit kita...sebab itu eye-bag boleh terus hilang...apabila kulit dibahagian bawah mata kita tegang...eye-bag pun akan hilang...

Konsep produk Myracles ialah membaikpulih sel kulit yg rosak , mneghidupkan sel2 mati dan menegangkan kulit...Ianya TIDAK akan mengelupaskan kulit JADI bila org yg ada masalah jerawat...sel yg lemah dibahagian yg ada jerawat akan dibaikpulihkan dan dlm masa yg sama apabila kulit menjadi semakin tegang dan sel kulit semakin kuat…jerawat akan lebih cepat kecut dan mempermudahkan utk menghilangkan kesan jerawat tersebut.

Untuk mereka yang mempunyai masalah "Open Pores"...tetap menggunakan konsep yg sama...dan apabila "Pores" menjadi lebih kecil maka akan kurang masalah kulit berjerawat...

Kelebihan Jangkamasa Panjang:
Anti-Aging (Anti-Penuaan), Lightening (Pencerahan kulit dari dalam), Whitening, Facial UpLift (Pembentukan semula rupa wajah secara semulajadi) dan membetulkan tona warna serta struktur kulit muka.

b) Myracles Collagen Soap (MC Soap)
Kandungan: Aloe vera, extract buah delima, rumpai laut dan sarang burung walit.

Cara penggunaan MC Soap.
1)Cucikan muka seperti biasa.
2)Sebelum bilas dengan air, biarkan untuk 30-60 saat.
3)Bilas dengan air dan lap sehingga kering sebelum menggunakan MC Spray.

Kelebihan MC Soap

Apabila menggunakan MC Soap, kulit akan rasa tegang, segar dan lembap serta menambahkan keberkesanan apabila menggunakan MC Spray.

Kesan Jangkamasa Panjang:

Penggunaan MC Soap yang berterusan akan membantu untuk mencerahkan kulit, menegangkan serta memberi kesan anti-penuaan.

MYRACLES BEAUTY - TRAVEL PACK
HARGA JUAL: RM90 (SM) / RM95 (SS)

Kepada anda yg berminat ingin menambah pendapatan sbg Stokis atau Dealer, jangan segan2 PM saya ye.. Modal serendah RM630 sahaja 

In Shaa Allah, akan ada 'gift' utk anda yg aktif!!

Saturday, May 25, 2013

SHISEIDO BLACK MASK...

10 pcs rm 10.00
50 pcs rm34.00
100pcs rm60.00
* postage rm7

Saya percaya pasti ramai yang mengalami masalah bintik bintik hitam kat muka terutamanya pada kawasan hidung. Memang susah nak hilang benda tu kan!

CARA PENGUNAAN:-

- 1 pack boleh dipakai 2 hingga 3 kali, jgn guna 1 pack sekali pakai, memadai hanya pakai sederhana
tebal sahaja.
- Bersihkan wajah terlebih dahulu.
- Sebaik baiknya steam kan wajah dengan air panas selama sekurang-kurangnya 10 ~ 15 minit. Ini
bertujuan utk membesarkan pori-pori & memudahkan pembersihan jeragat.
- Biarkan wajah kering baru sapu mask.
- Tunggu selama 30 minit / hingga mask kering baru tarik mask perlahan-lahan.
* Anda akan dapat rasakan yang bintik bintik hitam tu ditarik keluar dari wajah anda!


CALL/SMS UTK BORONG YEAH!!!

HARGA MENARIK MENANTI ANDA :)














Tuesday, March 19, 2013

AURA WHITE GLUTA COLLAGEN 900,000MG


Product pencerahan kulit yang PERTAMA di MALAYSIA yg menggabungkan 3 Steam Sel iaitu : 
1) Tomato 
2) Apple
3) Roselle with GlutathioneTilapia Kolagen





Produk pencerahan kulit yang harus dicuba, menghapuskan kekusaman, mengembalikan keserian dan kelembutan kulit secara keseluruhan. Satu2 nya produk keluaran Malaysia yang menggunakan teknologi stem sel hasil gabungan 3 jenis tumbuhan/buah - tomato, epal dan roselle serta ditambah benefit kehebatan lain, L-glutathione dan kolagen ikan talapia!


Dengan ramuan berkualiti premium yaang diadun bersama bahan semulajadi terbaik seperti lemon, turnip, strawberi, maquiberry, betik, sarang burung, astaxanthin dan pinebark, pastinya gabungan mantap yang memberikan 3 kali kuasa pencerahan kulit malah berupaya merangsang penjanaan sel2 kulit baru serta memperbaiki tekstur kulit agar lebih halus, lembut dan sekata hanya dalam 14 HARI !!





Harga yg ditawarkan hanya RM150 SAHAJA !!!!
Berbaloi sangat2.... Nak tahu nape??? coz 1 bekas nih boleh tahan dlm 2 bulan......
Opsss.... bukan tu aje...
Ada FREE GIFT !!!
 FREE SHAKER & juga FREE ROYAL WHITENING MASK unt uolls...
FREE EYE MASK Collagen dr hargasale :)
Best kan ???
Jangan tunggu lg... Jom Order!!!!!

RM116 TERMASUK POSLAJU!!!
dan 10 freegift :)

BORONG? RM105/JAR UTK 5 JAR
RM100/JAR UTK 10 JAR
FREE POS VIA SKYNET :)

TERKINI 900 000 MG... IN STOCK!!!

SMS 014-2756167 / WHATSAPP 019-7104742 SEGERA!!!

Aura White nih merupakan inovasi gabungan terkini iaitu : 
L Gluthatione
Talapia Collagen
Vitamin C
Hyaluronic Acid
Tripal Stem Cell Phytocelltec

Kalau uolls nak tahu, Ianyanya merupakan inovasi kecantikkan teknologi Jepun tau....
Nak tahu aper tu Inovasi kecantikan Jepun????
Jum baca bawah nih ;)

1. Kulit Cerah & Gebu
Diformulasi dengan teknologi dari Jepun mengabungkan Tilapia Collagen, -Glutathione, Vitamin C, Hyaluronic Acid dengan bahan semulajadi yang lain seperti Tomato Stem sell, Epal Stem sell, Rosella stem sell, Lemon, Turnip, Strawberi, Maquiberi, Papaya, Sarang Burung, Astaxanthin, & Pinebark dimana ia bertindak 3 kali ganda mencerahkan kulit, membaiki struktur kulit yang rosak akibat jerawat, pigmentasi serta kulit kering & kasar. Hasilnya kulit lebih putih, halus, licin dan gebu. SESUAI UNTUK LELAKI DAN WANITA

2. Kecantikan Kulit & Rambut
Secara teliti ia dapat membantu anda yang mengalami masalah keguguran rambut berminyak atau kulit kepala kering tidak kurang juga yang mengalami kuku mudah patah, berbunga dan kering. Meningkatkan kalsium yang diperlukan oleh tubuh badan member tulang lebih kuat

3. Sesuai bagi Ibu mengandung & menyusu
PGC ini sesuai bagi ibu mengandung dan menyusu kerana kandungan khasiat vitamin yang tinggi ia menyalurkan nutrisi terus kepada bayi di dalam kandungan dan mengalakan pemprosesan susu yang banyak jadi si ibu cantik bersama bayi yang comel

4. Lebih Aktif & Bertenaga
Jika dulu anda lesu dan mudah penat PGC boleh membantu anda member tenaga serta mengurangkan sakit sendi & otot. Kebiasaan tidak kira lelaki atau wanita bergerak aktif setiap hari kekurangan kolagen & vitamin adalah penyebab utama masalah kelesuan. Aktifkn Hidup Anda !

5. Kesihatan Dalaman
Formulasi 3x stem sel phytocelltec pkar kesihatn telah membuat penyelidikan selain PGC ini baik untuk kulit ia juga dapat meningkatkan tahap ketahanan kesihatan tubuh badan, melawan radikal bebas serta membaikpulih sel-sel lama kepada sel- sel baru
Formula Lengkap
Diperkaya dengan antioksidan yang sangat tinggi membantu melambatkan penuaan kulit. Ia membantu menyerlahkan kecantikan kulit, mengurangkan radang serta berupaya memulihkan sel tisu.
Rasa Yang Lazat
Berperisa lemon berry bukan sahaja enak diminum tetapi membekalkan khasiat yang tinggi untuk mengekalkan kecantikan dan kesihatan dalam satu masa.
Tanpa Bahan Tambahan
100 % semulajadi dan selamat ,tiada tambahan gula, bahan pengawet, pewarna atau perisa tiruan. Bebas hormon,steroid dan bahan kimia oleh SGS.





KEISTIMEWAAN AURA WHITE GLUTA COLLAGEN 400,000MG 
*50% pencerahan ketara dalam masa hanya 1-2
* memulihkan kulit rosak, berparut, kusam dan bermasalah
* menjadikan kulit lebih anjal dan elastik serta lembab
* mengurangi kedutan dan garis2 halus
* mengecilkan pori2 kulit
* menguat dan mencantikkan kuku dan rambut
* meningkatkan sistem imunisasi badan
* mengurangi radikal bebas dan toksin di dalam badan
* mengatasi masalah jerawat dan jeragat
* mengurangi sakit radang/sendi
* mengandungi prebiotik dan 3 kali stem sel
* sesuai untuk ibu hamil dan menyusui bayi
* membekalkan tenaga optimum sepanjang hari
* mengurangi kolesterol
* menghapuskan parut, tumit merekah dan selulit
* meningkatkan kualiti tidur
* sesuai untuk lelaki dan wanita

Produk pencerahan kulit yang harus dicuba, menghapuskan kekusaman, mengembalikan keserian dan kelembutan kulit secara keseluruhan. Satu2 nya produk keluaran Malaysia yang menggunakan teknologi stem sel hasil gabungan 3 jenis tumbuhan/buah - tomato, epal dan roselle serta ditambah benefit kehebatan lain, L-glutathione dan kolagen ikan talapia!



Cara Pengambilan :
1. Masukkan 2 scoop ke dalam shaker dan goncang.
2. Bancuh menggunakan air mineral /air bersih biasa.. Tidak digalakkan menggunakan air panas kerana dikhuatiri zat-zat aktif akan mati dan hilang
3. Jauhi minum / makan dari sumber yang mengandungi kafein seperti kopi, teh dan sebagainya kerana kajian menunjukkan kafein mampu menghilangkan zat aktif dan tidak baik untuk kecantikan kulit.
4. WAJIB minum air masak / mineral /air bersih sekurang-kurangnya 3-5 liter sehari untuk kadar serapan yang cepat dan kesan yang pantas
5. Cara yang sesuai untuk pengambilan AURA WHITE adalah semasa perut kosong. Di sarankan ambil pada waktu pagi (2 jam sebelum sarapan) dan malam sebelum tidur (2 jam selepas makan malam)

WOWWWW.. ARTIS POPULAR MUNUM AURA WHITE JUGAA???



Sesuai Untuk Pregnant Mommy jugak tau.. 
Insyaallah kulit gebu-gebus itu dapat kat baby yang bakal lahir juga



Ibu2 Menyusu juga boleh minum, Aura White ni takde kandungan yang merbahayakan, 100 % semulajadi & selamat ,tiada tambahan gula,bahan pengawet,pewarna atau perisa tiruan. 
Bebas hormon,steroid dan bahan kimia oleh SGS.. Ianya selamat.





Tips penjagaan kulit supaya mendpt kesan yg Positif Sebelum & Selepas pengambilan Aura White


Faktor Utama yang perlu dipertimbangkan :
1. Umur
2. Jenis kulit
3. Jenis produk kosmetik yang selalu digunakan dan persekitaran cara hidup individu seperti bekerja di luar atau dalam bilik berhawa dingin.


Penjagaan kulit secara umum :

Memilih produk yang tepat yang sesuai dengan umur dan jenis kulit anda
Elak menggunakan skrub muka yang kasar terutamanya yang berkulit sensitif, dan mempunyai masalah jerawat yang teruk serta sedang mengambil rawatan khas kulit. Ia boleh merosakkan kulit dan menggalakkan pengeluaran melanin.
Bagi mereka yang menjalani rawatan intensif masalah jerawat, anda di syorkan pengambilan minuman Aura White kerana ia dapat membantu dan mengurangkan masalah kulit anda.
Elakkan memicit jerawat semasa rawatan, ia secara langsung menganggu proses rawatan dengan peluang jangkitan yang tinggi dan menyukarkan proses rawatan.
Selepas pengambilan minuman Aura white anda perlu menjaga pemakanan anda supaya kulit anda akan lebih canti dan gebu
Tidur yang mencukupi supaya badan anda tidak letih dan lesu
Selalu amalkan senaman sekurang-kurang 5 -10 minit
Amalkan Minuman Aura White supaya kesan pada kulit anda nampak positif dari sebelum
Amalkan minum air putih banyak setiap hari
Jangan putus asa....


BERMINAT???

SMS/WHATSAPP 0197104742 SEKARANG!!!!

Saturday, February 16, 2013

MAIXARA C-SENTIAL



Bakal mencetus fenomena 2013.
Hanya sebiji sehari untuk kesan berganda, tapi harga mampu milik yang berbaloi2..
Produk keluaran bumiputera..

HARGA SEBENAR RM125
TAPI UNTUK TEMPOH PROMOSI TERHAD,
HANYA RM99(S), RM105(S/S)
FREE POSLAJU
FREE SHISEIDO MASK & EYE MASK
**PROMOSI SELAGI STOK MASIH ADA.. HARGA AKAN BERUBAH UTK STOK AKAN DATANG**

60 BIJI/BOTOL
(UNTUK 2 BULAN!)

rasai kesannya seawal 7 hari..

KEISTIMEWAAN MAIXARA C-SENTIAL: 
- Berkesan mencerahkan kulit wajah dan badan secara sekata, licin, gebu dan berseri.

- Mengekalkan kelembapan kulit, menghilangkan bintik2 hitam, memudarkan jeragat dan lingkaran gelap di bawah mata.

- Merawat penyakit kulit seperti bisul, ekzema, dermatitis, juga batuk serta demam selesema.

- Membasmi bakteria jerawat dan merawat parut.

- Anti penuaan dan antioksidan yang tinggi.

- Membantu mengurangkan masalah sinus/resdung dan alahan.

- Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu, fungsi kelenjar adrenal, dan juga mengekalkan kesihatan gusi & gigi.

- Diperlukan untuk metabolisme asid folik dan vitamin lain.




SETIAP TABLET 10,000MG MENGANDUNGI:
1) Vitamin C (1,000mg)
2) Collagen (4,000mg)
3) Glutathione (3,000mg)
4) Ekstrak Strawberry (2,000mg)


FAKTA PRODUK:

1) Produk keluaran Bumiputera Islam
2) Halal & Selamat
3) Tidak mengandungi Gelatin
4) Selamat untuk wanita mengandung dan menyusu badan
5) Pengilang berstatus GMP
6) Sesuai untuk lelaki dan wanita
7) Kolagen dari ikan talapia- mereka yang alah kolagen marin/seafood boleh amalkan
8) Terbukti berkesan!






Menariknya, ia boleh ditelan atau dikunyah dengan perasa strawberi..:)
Serlahkan keserian dan kecantikan anda dengan cara yang mudah dan menjimatkan..


PENGAMBILAN DISARANKAN:

-1 tablet selepas makan malam setiap hari (usah ambil terlalu lewat atau selepas pukul 11 malam)
- bole diambil maksima 2 tablet
- minum air bersih yang banyak sepanjang hari

** SELAMAT MENCUBA!!! **

Why You Should Join me..

HARGASALE






ORDER KAT SINI

Name:
Email Address:
Nama Produk (eg : cocoa collagen power plus) :
Kuantiti Produk :
Harga :
Telephone No :
Price per Unit (eg: RM55.00) :
Price include shipping? YES
NO
Payment Method : Maybank
Cimb Bank
Public bank Bhd
C.O.D (Hanya kaw. yg berhampiran saya)
Delivery Mode : Pos Laju
Pos Parcel
Self Pick Up
Delivery Address :

This HTML form was created by Freedback.

Alwiz Remember!!!



BACKLINK

TERIMA KASIH DAUN KELADI , ADA MASA SINGGAH LAGI !!