SELAMAT DATANG KE HARGASALE BLOGSHOP

jalan²

SALE...SALE...SALE!!! OFFER TERKINI (28-9-17 HINGGA 30-9-17 )

SALE...SALE...SALE!!! OFFER TERKINI (28-9-17 HINGGA 30-9-17 )
SET BERSALIN SPA MA...RM240 TERMASUK POS... TERHAD KEPADA 10 SET PERTAMA SAHAJA... GRAB IT NOW!!!

Thursday, November 19, 2009

SEAKELP MASK

SEAKELP MASK


instructions: pour the seakelp seeds into a clean small bowl, pour in use warm water or ice water about 1/3 bowl, make it into a face shape, remember to create holes for eyes and nose, take off after 30mins, now, look at mirror to see the HUGE difference!



*200g, 12 small pckts

*strongly recommended! for whitening, moisturising, lighten pimples scars
*Seakelp from Thailand is very mild, no additional ingredients at all. Very natural and very safe to be used
*This seakelp is not only used to produce mask, but also is a food in to reduce heatiness in China
*Do not judge this by its ugly packaging. U must try it

RM2.00/PACKET

Monday, November 16, 2009

NEW LAUNCHING PROMOTION !!! 2 IN 1 ANTI-CELLULITE + FIRMING AMPOULE




2 in 1 Anti Cellulite + Firming Ampoule


2 in 1 Anti Cellulite + Firming Ampoule is specially desinged for fighting rebel zones of cellulite and re-firming the body. Its non-oily, refreshing texture acts in 3 ways :

1) Lemon Peel Extract - Acts as a natural astringent, antisepthic and bactericide on the skin. It also improves circulation and removes toxins, ensuring optimum circulation.

2) The Algae Extract - increase circular metabolism, while decongesting vegetal extracts help drain tissues.

3) It reinforces support tissues. Helps to improve and prevent flabbiness, flaccidity and cellulite by re-firming dermis proteins stimulation. It bring back firmness to specific area, toning and shape.

Instruction to use:
Shake before use. Apply morning and evening to the specific areas (buttocks, hips, thights) in light upwards circular motions. Use together with Beautee Thermo Slimming ampoule for better result.

PRICE : RM65.00 / Box
RM7.50/vials

BUY 2 BOX THERMO SLIMMING AMPOULE & 2 BOX 2IN1 ANTI CELLULITE + FIRMING AMPOULE AT RM200.. GET FREE ELECTRONIC MASSAGE MACHINE

PROMOTION WHILE STOCK LAST !!!!

Tuesday, November 10, 2009

MAAJUN ANGGUN BISTARI



PIL PERANCANG KELUARGA - MAAJUN ANGGUN BISTARI


Jika puan2 berhajat utk merancang keluarga dgn cara tradisional , bolehlah mencuba dgn MAB ni. Kejayaannya adalah 100% dgn syarat mengikut disiplin makan yg betul. Telah diamalkan tradisi keluarga sejak 20 dulu. MAB tidak dijual dimana2 kedai ubat atau farmasi. Bagi yang kurang selesa family planning dgn kaedah moden adalah dipelawa utk mencuba kaedah tradisi ini dan setelah mendapat kejayaan & keyakinan boleh membuat perbandingan dgn kaedah moden. Dengan MAB anda lebih cantik dan sihat hingga ke hari tua. Marilah kita bersama-sama menjaga kesihatan dan kecantikan diri dari di awal usia masih muda. Jangan tunggu usia lewat baru kita sibuk untuk menjaga diri. Masa tu memang dah tak boleh nak awet muda lagi tetapi sakit yang mengundang kita. Mari kita kongsi petua sihat, anggun dan cantik bersama MAB.Insyaallah Puan-puan ingin merancang keluarga dengan herba? Penggunaan herba adalah lebih selamat kerana ianya tidak mengandungi bahan kimia. MAB adalah 100% dibuat dari herba, rempah ratus dan madu.Merupakan produk orang Islam yang bersih,suci lagi halal. Bukan setakat untuk merancang keluarga, malah MAB juga berfungsi untuk menjaga kesihatan, kecantikan dan awet muda. Sekarang ini jika puan-puan mempunyai masalah merancang keluarga dengan kaedah moden, bolehlah mengambil alternatif MAB ini. MAB akan bertindak mengubat dan membetulkan semula sistem badan seperti aliran darah dan hormon wanita .


MAB membetulkan semula perjalanan period supaya ianya datang normal/teratur setiap bulan. Puan-puan akan berasa sihat dan bertenaga disamping dapat menikmati khasiat-khasiat kesihatan lain. Dengan MAB puan-puan akan selesa sekali dalam merancang keluarga. Ketahuilah, telah ramai yang telah bertukar merancang keluarga dari kaedah moden ke MAB. Mereka amat berpuas hati dengan produk muslim ini. Berbagai masalah penyakit yang dihadapi sebelum ini dapat diselesaikan setelah mengamalkan MAB.


Kandungan MAB

1.kacip Fatimah

2.serapat

3.senduduk

4. inai

5.manjakani

6.madu

7.jintan hitam

Khasiat - khasiat MAB

1. Merancang keluarga & merancang kehamilan.

2. Merawat keputihan yg teruk.

3. Mengecut dan merapatkan saluran peranakan.

4. Membuang darah kotor atau toksin melalui darah haid.

5. Menstabil hormon kewanitaan dlm badan-mencantikan kulit.

6. Melancarkan aturan haid setiap bulan.

7. Melancarkan perjalanan darah.

9. Melawaskan pembuangan air besar

10.Kawal kolesterol dalam darah

11.Mencantik dan menegang payu dara

12. Menambah tenaga
13. Merapat hubungan suami isteri

HARGA 1 BOTOL : RM 15.00

1 BOTOL - 21 BIJI MAKJUN (MAKAN SELAMA 21 HARI)


CAJ POS :

SEMENANJUNG MALAYSIA : RM 6.00/SABAH & SARAWAK : RM 9.00

PREGNANCY TEST


PERIOD LEWAT ?? JANGAN RISAU.. DAPATKAN PREGNANCY TEST PD HARGA BERPATUTAN !!!

  • Quick accurate results in 5 minutes
  • Easy to use - simply dip the strip into the urine sample
  • Test any time of the day
  • Greater than 99% accurate
  • Earliest detection with greatest sensitivity

HARGA :-

2PCS RM10.00 SAHAJA...

KENAPA?? X PERCAYA??? HARGA YG KAMI TAWARKAN MMG MURAH SGT2.. JADI JGN KETINGGALAN UNTUK MENDAPATKANNYA DR KAMI...

DETOX FOOT PATCH







Caranya:
pakai 5 malam berturut2 foot detox patch, cuti 2 malam, guna semula mlm berikutnya... tujuan cuti 2 malam tu nak bg toxic tu kumpul blk spy mlm berikutnya penyingkiran lebih bagus...

jd, sbln hanya pakai 22 hari (44 patches).... pakai sehingga sbln atau sehingga warna patches tu tak kehitaman lg, kalu dah clear tu bleh la berhenti.. kalu hitam lg tu x bersih lg la... recommendation melakukan program nyahtoksik adalah 3 - 6 bln sekali... bergtg pada bdn dan lifestyle kite... so, x rugi, kalu beli 44 patches, pakai skit kalu dah ok, bleh kongsi ngan pasangan kita... ataupun, guna lg utk next program, grab la sementara harga tgh murah bangat..

ramai yg tertanya2, bagaimana cara nk berdetox yg terbaik skali.... recommendation kalu nk dptkan hasil yg terbaik, buat program sebulan...

caranya:
pakai 5 malam berturut2 foot detox patch, cuti 2 malam, guna semula mlm berikutnya... tujuan cuti 2 malam tu nak bg toxic tu kumpul blk spy mlm berikutnya penyingkiran lebih bagus...

jd, sbln hanya pakai 22 hari (44 patches).... pakai sehingga sbln atau sehingga warna patches tu tak kehitaman lg, kalu dah clear tu bleh la berhenti.. kalu hitam lg tu x bersih lg la... recommendation melakukan program nyahtoksik adalah 3 - 6 bln sekali... bergtg pada bdn dan lifestyle kite... so, x rugi, kalu beli 44 patches, pakai skit kalu dah ok, bleh kongsi ngan pasangan kita... ataupun, guna lg utk next program, grab la sementara harga tgh murah bangat..

so, program detox sebulan @ 44 pcs utk megasale ni berharga RM57 shj
... tampil sihat dan anggun!!!!!

HARGA :

RM1.60 SEKEPING..
BELI 10KPG = RM15.00
(x termasuk pos ye!!!)

WAIST TRIMMER



Produk Hebat untuk Kempiskan Perut/Rampingkan Pinggang dengan sauna effect
1) Designed to burn excess fat for waistline reduction
2) Made of quality Neoprene with Far Infrared Ray for inner side of the belt


3) Helps retain body heat and increase perspiration as to create sauna effect
4) Feel the "Burning" effect when using this product


5) Four adjustable measurements from 56cm - 96cm as shown in the picture below
6) Suitable for both man and lady who dream for slim and firm waistline



WAIST TRIMMER :


NOW OFFER : RM29.90

Thursday, November 5, 2009

BEAUTEE - 3D Peel Off Rubber Mask



HARGA :-

MASKER + SOLUTION = RM 12.00 (1 SET)

MASKER = RM7.00

NOSE MASK & EYE MASK = RM5.00

Powder mask keluaran Beautee sering digunakan di salon-salon kecantikan. Tak semestinya kita perlu ke salon untuk ber-mask, kat rumah pun boleh, dengan keselesaan sendiri dan dapat menjimatkan budget anda.

*1 paket/set boleh digunakan sehingga 2-3 kali. (bergantung pada saiz muka anda, kalau yang muka kecil boleh guna sehingga 3 kali)

Disarankan juga menggunakan powder mask bersama solution. Solution merupakan cecair khas untuk membancuh powder mask, sudah tentu memberi kesan yg lebih memuaskan bila digunakan bersama powder mask. Jika tidak, anda boleh menggunakan air mineral untuk membancuh mask.



JENIS-JENIS BEAUTEE 3D PEEL OFF POWDER MASK


1.Green Apple [untuk kulit berminyak dan berjerawat]

Mengandungi pati dari buah epal untuk menanggalakn lebihan minyak, melancarkan peredaran darah, merawat jerawat serta mencerahkan pigmentasi kulit. Mask ini mengandungi bahan antiseptic yang berkesan untuk merawat jerawat dan acne. Meredakan kerengsaan kulit dan mengurangkan radang kulit. Mask ini berperanan untuk menarik keluar punca masalah kulit yg terbentuk. Menjadikan kulit lebih segar, bersih dan sihat.

Solution yang terbaik: Soothing solution

2.Lavender [untuk menenangkan dan relax]

Mengandungi pati dari lavender yang berkesan untuk meningkatkan perkembangan hormone, mengurangkan sakit kepala, menenangkan saraf dan perasaan serta mengurangkan keletihan. Menenangkan, menyejukkan, melembapkan kulit kesan dari kulit yang lembut. Menjadikan kulit semakin lembut, selesa. Membentuk kulit yang lebih sihat, dan cerah.

Bau dari mask lavender memang sangat nyaman dan buatkan pengguna rasa relaks, sesuai untuk mereka yang nak hilangkan stress dengan merehatkan wajah.

Solution yang terbaik: Whitening solution

3. Lily [antioksidan dan firm]

Mengandungi pati dari bunga lily yang membantu firmkan kulit (tegangkan otot dari mengelebeh) dan mengurangkan kedutan. Mampu mengatasi kelembapan dan keanjalan disamping mengurangkan tanda-tanda penuaan. Menjadikan kulit lebih sihat dan berseri, mengurangkan kulit lesu dan tidak bermaya supaya kelihatan lebih muda.

Solution yang terbaik: Lifting solution

4. Soya Bean [untuk mencerahkan kulit]

Dirumus khas dari kacang soya dan digabung dengan susu yang amat berkesan untuk menghilangkan pigmentasi, tompok hitam dan bintik hitam. Menjadikan kulit segar, sihat dan semakin cerah. Antara yang paling laris kerana bukan sahaja memutihkan kulit tapi menarik keluar bintik hitam dan bintik putih. Banyak salon yang recommended mask soya bean ni.

Solution yang terbaik: Whitening soluion

5.Charcoal [untuk menyahtoksin dan menyerap minyak]

Charcoal (arang) merupakan satu bahan yang amat berkesan untuk menyerap lebihan minyak dan air pada wajah. Membolehkan kulit lembap (tetapi tidak berminyak, atau terlalu kering). Menggalakkan tissue dan menyahtoksin. Disarankan untuk mereka yang memepunyai masalah kulit berminyak, juga disarankan digunakan bersama dengan ampoule purifying.

Solution yang terbaik: Whitening solution (untuk kulit biasa), Soothing solution (untuk kulit berminyak, bermasalah)

6.Oat [untuk lifting]

Mengandungi oat dan susu yang amat berkesan untuk menjadikan kulit lebih anjal. Menjadikan kulit lebih lembut dan licin. Mengelakkan kulit tidak bermaya, juga untuk kekal cantik bagi yang sudah berusia. Oat mask ni memang best, sebab bila menggunakannya oat penuh di muka, bau pun wangi dan kesannya pun memuaskan.

Solution yang terbaik: Lifting Solution, Whitening solution

7.Red Bean

Melembapkan kulit sehingga ke tissue. Menjadikan kulit lebih lembut, serta memberikan keanjalan kepada kulit wajah. Menangani masalah kulit yang terkena sun-burn, dengan mengembalikan kesihatan kulit. Amat sesuai untuk menaikkan seri wajah.

Solution yang terbaik: Whitening solution

8.Vegefiber [Detoksinkan kulit]

Amat berkesan untuk menanggalkan kekotoran pada kulit wajah. Menyerap masuk sehingga ke lapisan kulit dan menanggalkan kulit mati yang menyebabkan liang roma wajah yg tersumbat, juga untuk kulit berminyak untuk mengelakkan pengeluaran minyak berlebihan.

Bau mask ni kurang best, ada yang cakap tak suka dengan baunya. Tapi secara jujur, kesannya amat menakjubkan untuk oily skin dan yang mempunyai jeragat. Don’t judge the mask from its smell J. Boleh juga mix dengan red bean.

Solution yang terbaik: Soothing solution

9.Green Pea [utk kulit berminyak dan anti-acne]

Mengandungi pati dari kacang hijau, kacang merah dan kacang kuning. Amat berkesan menyerap lebihan minyak yang terbentuk di lapisan kulit. Mencegah liang roma dari tersumbat dan membekalkan secukupnya kelembapan pada kulit. Mengelak pembentukan lubang-lubang kecil kesan dari jerawat yang telah mengecut.

Solution yang terbaik: Soothing solution

10.Coffee [Segarkan kulit]

Mengandungi bahan aktif untuk menyegarkan semula kulit dan membolehkan sel kulit lebih anjal. Menjadikan wajah tampak lebih muda dan bertenaga. Membolehkan kulit mengekalkan kelembapan.

Ramai yang suka mask ni untuk relaks dan bau kopi ni membangkitkan kesegaran terutamanya bagi coffee’s addicted.

Solution yang terbaik: Lifting solution

11.Gold Powder Mask (9gram)

Membekalkan kelembapan dan menyihatkan kulit. Menjadikan kulit lebih muda dan menanjalkan kulit. Membantu mengurangkan kedutan, garis halus dan sebagai agen anti-penuaan yang berkesan. Menjadikan kulit lebih lembut dan complexion kulit yang lebih cerah. Gold powder mask ni memang terkenal kerana keberkesanannya, seperti yang anda sedia maklum, emas memang sering digunakan untuk mengekalkan kecantikkan, disarankan untuk wanita yang ingin tampak muda setiap masa.

Solution yang terbaik: Whitening solution

12.Eye Mask

Melembapkan dan melembutkan kulit di kawasan mata. Mengurangkan garis halus selain meningkatkan keanjalan kulit. Menyingkirkan gelung hitam bawah mata dan mencerahkan kawasan tersebut. Mengurangkan masalah eye bag dan menyegarkan kulit. Tak perlu dibancuh sebab datang dlm bentuk sheet.

13.Nose Mask

Menyelesaikan masalah bintik hitam dan bintik putih di kawasan hidung serta mengeluarkan sel kulit mati. Anti bacteria dan anti-radangan kulit. Datang dalam bentuk sheet sticky mask, macam biore pore pack, tapi more effective.



Beautee juga mengeluarkan solution, iaitu cecair yang dirumus khas untuk membancuh powder mask agar kesannya lebih menyerlah. Terdapat 3 jenis solution;

1.Lifting Solution

Berkesan utk penyerapan yang lebih baik untuk kulit. Disamping melembutkan kulit.

2.Whitening solution

Dapat membuang bintik hitam dan menyerlahkan kulit dengan mencerahkannya.

3.Soothing solution

Menyegarkan kulit, menangani masalah iritasi pada kulit.




Cara guna powder mask:

1.Campurkan 1.5 sudu powder mask dengan 2.5 solution (optional; air mineral)

2.Kacau rata, jangan ada ketul2.

3.Sapukan ke muka (gunakan mask brush), buat tebal sikit.

4.Biarkan kering selama 20minit (kurang sikit bagi yang kulit sensitive)

5.Tanggalkan mask, tak perlu tunggu keselurahan mask untuk kering.

6.Bilas muka & leher dengan air.

*Jika anda mempunyai kulit sensitive, anda boleh cuba letakkan mask yang dibancuh di lengan anda untuk test sensitivity.



*Ramai yang tak suka buat treatment mask sendiri dirumah sebab tak tau nak blend mask. Kalau kat salon, dorang akan charge harga 1set mask, tp tahukah anda 1 set mask boleh digunakan 2-3kali? Apa yang penting adalah, mengetahui sukatan yang betul, tak boleh main agak-agak ataupun ikut sukatan sendiri. Gunakan mask bowl set yang didatangkan dengan gauge yang leh menyukat, takda lagi masalah terlebih atau terkurang lagi. Apabila da masukkan powder mask bersama solution/air mineral, blend cepat2, kacau rata dan jangan delay.




Sunday, November 1, 2009

BANTAL PANAS/ TUNGKU/ PORTABLE WARMER BAG





(Stok Terhad)


Bantal Panas @Tungku Elektrik Mudah dan Berkesan

Produk ini merupakan inovasi terbaru tungku yang satu ketika dahulu bersifat tradisional kini di perbaharui untuk kemudahan anda, ia sangat baik untuk kesihatan anda sekeluarga.

Diperbuat daripada bahan anti-kuman yang mengandungi cecair, tungku moden ini bersih dan mempunyai unsur perubatan yang tersendiri.

Fungsi :
1. Mengelakkan artritis.
2. Baik untuk pesakit strok.
3. Mengurangkan sakit servikal vertebra.
4. Mengurangkan sakit kepala, sakit gigi
5. Melegakan sakit leher, bahu dan belakang badan.
6. Melegakan masalah sengugut (period pain)
7. Membantu mengurangkan berat badan.
8. Mengurangkan masalah lenguh-lenguh lutut dan sakit pinggang
9. Mengurangkan masalah perut kembung.
10. Melegakan bahagian tulang patah

Ciri-ciri:
Cecair merupakan air garam bukit dan gel, ianya diisi sekali sahaja dan mudah di bawa ke mana-mana.
Berat = 1.7kg++ setiap satu

Siapa yang sesuai memakainya?

* orang dewasa 12 tahun dan ke atas.
* wanita yang baru lepas bersalin dan menghadapi senggugut.
* Menghadapi masalah lenguh badan dan angin.
* Juga untuk lelaki sesuai untuk seluruh badan kecuali bahagian kemaluan.

Cara-cara penggunaan:

Caj tungku selama 5 hingga 8 minit dan lampu khas akan terpadam secara automatik. Bantal akan menjadi panas sehingga 70 - 80 darjah celcius dan ia akan bertahan di antara 2 - 3 jam.
Plug Sambungam Pasangkan Wire "ON" suis dan lampu menyala Sehingga lampu padam
Penting:
1. Pastikan sambungan plug sempurna.
2. Selepas lampu caj terpadam bekalan elektrik hendaklah ditutup.
3. Tanggalkan wayar caj dari bantal.
4. Elakkan dari meninggalkan tungku ini pada suatu bahagian di badan terlalu lama bagi mengelakkan masalah kulit.

Why You Should Join me..

HARGASALE






ORDER KAT SINI

Name:
Email Address:
Nama Produk (eg : cocoa collagen power plus) :
Kuantiti Produk :
Harga :
Telephone No :
Price per Unit (eg: RM55.00) :
Price include shipping? YES
NO
Payment Method : Maybank
Cimb Bank
Public bank Bhd
C.O.D (Hanya kaw. yg berhampiran saya)
Delivery Mode : Pos Laju
Pos Parcel
Self Pick Up
Delivery Address :

This HTML form was created by Freedback.

Alwiz Remember!!!



BACKLINK

TERIMA KASIH DAUN KELADI , ADA MASA SINGGAH LAGI !!