SELAMAT DATANG KE HARGASALE BLOGSHOP

jalan²

SALE...SALE...SALE!!! OFFER TERKINI (28-9-17 HINGGA 30-9-17 )

SALE...SALE...SALE!!! OFFER TERKINI (28-9-17 HINGGA 30-9-17 )
SET BERSALIN SPA MA...RM240 TERMASUK POS... TERHAD KEPADA 10 SET PERTAMA SAHAJA... GRAB IT NOW!!!

Thursday, September 28, 2017

SKA WHITE BOOSTER SERUM

SKA WHITE : SERUM ANTI JERAGAT


SAKSIKAN SKA WHITE BOOSTER SERUM SECARA LIVE DI TV AL -HIJRAH

Sape ada jeragat? 🙋 
Sape ada bintik hitam? 🙋
Sape ada parut? 🙋
Jom cari jalan penyelesaian!! 

SERUM KULIT KAYU MANIS PERTAMA DI MALAYSIA

Nak tahu rahsia kulit HANNAH DELISHA sihat & sentiasa segar tanpa masalah?? 
SKAWHITESerum lah jawabnya 
SKA WHITE SERUM diformulasi khas untuk mereka yang mempunyai masalah jeragat. Serum ni berfungsi sebagai bahan reaktif yang memberikan nafas pada wajah kita tau
Masalah jeragat biasanya dihadapi oleh wanita dikalangan 40-60 tahun. 
Masalah jeragat boleh diatasi dengan dengan SKA WHITE SERUM seawal umur 20-an. 
Dengan bahan formulasi terkini SKA WHITE SERUM mampu menghilangkan jeragat anda seawal 7 hari.

SKA WHITE SERUM sesuai untuk dipakai dengan apa apa krim lain. 
Penggunaan yang konsisten akan memberi kesan yang menakjubkan!

❤ RAHSIA WAJAH MENAWAN TANPA J€RAGAT ❤

BUKAN 1 BUKAN 2 KEBAIKAN SKAWHITE SERUM NI! 
MALAH 9 KELEBIHAN DALAM SATU SERUM 😱😱 
🌸 Penawar masalah jeragat
🌸 Mencegah jeragat dari merebak dan menebal
🌸 Membantu menghilangkan bintik hitam di wajah
🌸 Mencerahkan warna kulit
🌸 Menghilangkan parut dan bekas jerawat
🌸 Membantu mendapatkan tona kulit sekata
🌸 Merawat kulit kusam
🌸 Mengecilkan liang pori
🌸 Membantu mendapatkan kulit idaman anda

Skawhite serum mempunyai molekul yang halus yang boleh menyerap sehingga ke dalam liang pori dan bertindak sebagai 'pengawal' untuk mengekal kulit yang sihat

MENGAPA WAJAH KITA PERLUKAN SERUM?
Serum wajah berupaya melembapkan dan membantu melambatkan proses penuan. Serum mempunyai kelembapan yang tinggi berbanding pelembap yg biasa. Struktur serum yang cair berupaya untuk meresap dengan cepat pada kulit dan meningkatkan kolagen wajah anda.
Bagi wanita yg mengenakan mekap di wajah, serum sangat penting membantu kulit wajah anda kelihatan segar dan kekal setelah menggunakan makeup. Pemakaian serum secara konsisten akan membuat wajah anda kelihatan lagi muda daripada usia sebenar.

SKAWHITE SERUM LULUS KKM!!
NOT ​170201561K K

KANDUNGAN SKAWHITE SERUM :-
 

TIPS PENGGUNAAN SERUM SKA WHITE DENGAN BETUL :-
[ Q&A SKAWHITE SERUM ]

'Boleh ke campur skincare lain?' 
'Boleh ke direct apply krim lain?' 
Jawapan dia BOLEH sayang. Routine skincare awk semua mcm biasa. Selepas cuci muka terus apply serum nii. Untuk kesan yang maksimum jarakkan 10-15min. Tapi nak apply krim lain terus pun boleh

'Berapa kali ye sehari kena pakai?'
2kali dear. Satu titik pun dah cukup untuk seluruh muka. SIANG dan MALAM So sehari 2 titik memang jimat sangat 😘 rutin skincare korang macam biasa cuma lepas cuci muka apply SKAWHITE SERUM ni 

Kalau kulit muka kering sesuai ke sis?'
Boleh dear. SKAWHITE SERUM ni sesuai utk semua jenis kulit. Bahan yg digunakan tidak akan memudaratkan kulit anda. Malah memberi 'khasiat' utk tampil lebih cantik


TESTIMONI SKA WHITE BOOSTER SERUM :-



BERMINAT :-

HARGA SKA WHITE BOOSTER SERUM :-
1BTL RM69 SM /RM 75 SS
15ML

PROMOSI 2BTL RM130 SM / RM140 SS - PERCUMA RICIS PERFUME
(sementara offer masih ada)
FREE POSTAGE


SMS/WASSUP KE :- 019 7104742

PENGHANTARAN:-

Why You Should Join me..

HARGASALE






ORDER KAT SINI

Name:
Email Address:
Nama Produk (eg : cocoa collagen power plus) :
Kuantiti Produk :
Harga :
Telephone No :
Price per Unit (eg: RM55.00) :
Price include shipping? YES
NO
Payment Method : Maybank
Cimb Bank
Public bank Bhd
C.O.D (Hanya kaw. yg berhampiran saya)
Delivery Mode : Pos Laju
Pos Parcel
Self Pick Up
Delivery Address :

This HTML form was created by Freedback.

Alwiz Remember!!!



BACKLINK

TERIMA KASIH DAUN KELADI , ADA MASA SINGGAH LAGI !!