SELAMAT DATANG KE HARGASALE BLOGSHOP

SALE...SALE...SALE!!! OFFER TERKINI (1-05-16 HINGGA 31 -05-16 )

SALE...SALE...SALE!!! OFFER TERKINI (1-05-16 HINGGA 31 -05-16 )
SET BWRSALIN SPA MA...RM280 TERMASUK POS... TERHAD KEPADA 10 SET PERTAMA SAHAJA... GRAB IT NOW!!!

Why You Should Join me..

HARGASALE






Wednesday, October 21, 2009

24K GOLD SERUM - BEAUTEE

JOM BELI GOLD SERUM.. BEST PRICE IN TOWN!!!

HARGA MURAH.. KHASIATNYE BANYAKKKKKK...



BOX OF GOLD SERUM



LOOSE GOLD SERUM

24 k emas tulen digunakan dalam serum ini untuk membantu membekalkan collagen kedalam kulit,

** membantu melindungi kulit dari kesan pencemaran habuk,debu dan persekitaran tidak sihat.
** melindungi kulit dari dirosakkan oleh sinar uv

** boleh menghilangkan tompok-tompok hitam dan memberi kesan jangka masa panjang.

** membantu pengaliran darah

** membantu merawat kulit sensitif

** menghalang kedutan dan garis halus

** menegangkan kulit

sesuai untuk anda yang baru menginjak ke umur 30 tahun dan hingga berumur 60 tahun..melambatkan proses penuaan.. supaya sentiasa gebusszz dan cun melecunnn...

Bahan -bahan yang digunakan untuk menghasilkan serum ini adalah dari herba dan rempah terpilih untuk memberikan suasana exotic yang sebenar.

Opps....SORRY YER... kulit berminyak tak boleh guna sebab serum ni ada collagen, tapi jgn susah hati ,kita buat treatment untuk kurangkan masalah kulit berminyak baru kita pakai serum yer.. jgn sedih-sedih

cara mengunakan amat mudah sama seperti mengunakan ampoule urut seluruh muka dan urut menghala keatas.


BAHAN-BAHAN
Deionised water, Hydroxyl Ethyl Cellulose, 24k Gold Leaf, Hydrolysed Soluble Collagen, Peptite, Rosemary Extract, Green Tea Extract, Ascorbic Acid, Vitamin A,Vitamin E, Diazolidinyl Urea.


BEAUTEE AMPOULE

TERHANGAT DI PASARAN..
BEAUTEE AMPOULE... KUALITI HEBAT.. HARGA MURAHHH...
HANYA DI HARGASALE...



BOX OF BEAUTEE AMPOULE


ampoule

LOOSE BEAUTEE AMPOULE

BEAUTEE FACE AMPOULE.


APA ITU AMPOULE ?


Ampoule adalah cecair yang tinggi kepekatannya di pack dalam botol kedap udara .


Ampoule biasanya mengandungi extract botanic,vitamin dan gabungan pelbagai enzim.


Apa yang pasti tiada bahan pengawet dan chemical berbahaya.


Ampoule ini diciptakan untuk setiap jenis kulit dan memberi kesan yang menakjubkan untuk pelbagai masalah kulit wajah seperti jeragat,jerawat ,kulit

berminyak dan pelbagai lagi.


Untuk mendapatkan kesan yang lebih menakjubkan gunalah ampoule bersama mask..

Macam mana nak guna Ampoule?

1) Cuci muka bersih
2) Scrub ( untuk kulit byk jerawat jgn scrub terlalu kuat) dan cuci hingga bersih
3) Sapukan Ampoule (urut-urut hingga meresap ke dalam kulit)
4) Pakai Mask (15-20minutes)(pilih 3 d powder mask yang sesuai dengan masalah kulit)
5) Pakai Toner
6) Pakai Moisturiser/Night cream

***Ampoule mesti digunakan sekali sahaja kerana ia boleh bertahan selama 4 jam selepas botol dibuka ***

PROFESSIONAL GRADE AAA++ GERMANY FORMULATED AMPOULE.

seperti yang ditulis kat atas ni..face ampoule yang saya jual ni memang dari gred paling bagus dan bukan gred B atau gred C. kalau jenama lain kebanyakan je gred b dan c tapi ramai org tak tahu...tau.. dah lah dijual sbotol kecik rm 30 hingga 40..hai org sanggup nak cantik ..main beli ajer..
dah beli tak pelah..ni tau boleh dapat murah..tolong promote kat member yer..

Formulated in Germany
Packaging : 3ml
Minimum order quantity : 1 box (10 botol)


BEAUTEE Facial Ampoule

Germany Technology
No fragrance, No preservatives, No chemical.

Sesuai untuk semua jenis kulit dan kulit sensitive
High concentation of plant extract and active ingredient.

Okeyyy.. ni nak citer jenis-jenis Ampoule plak...


1) NEUTRALIZING(COLLAGEN) AMPOULE


fungsi : membantu meningkatkan colagen kulit dan menyegar dan balancekan kulit anda agar mudah untuk pulih dari keletihan sehari-hari. hmm kepada sesapa yg nak dapat result cepat gunalah selalu colagen ampoule ni memang nampak kesan 1-2 kali guna ajer tau. ye lah untuk kakak dalam 40++ keatas tak payah nak suntik-suntik lagi..guna je ampoulse sure boleh nampak perubahan ketara tau.

Sesuai untuk bakal pengantin dan juga nak buat photo shoot.

Waktu yang paling sesuai di pakai adalah waktu pagi.Pengunaan untuk jangka masa panjang boleh melambatkan proses penuaan... wahhh..sukenyaaa


SUITABLE SKIN TYPE : NORMAL TO DRY SKIN, AGEING SKIN, BRIDAL MAKE-UP USE,MAINTAIN.

NOT SUITABLE : KULIT BERMINYAK


2) WHITENING AMPOULE


FUNGSI : Mencerah kan kulit wajah disamping meningkatkan kelembapan wajah. Ok sesapa yg kulit dia cam kusam jer..pas tu dari jauh nampak kelam..sedangkan sebenarnya boleh lagi dicerahkan..amik ampoulse ni..coz dia sgt2 membantu...guna selalu..insyaallah...

SUITABLE SKIN TYPE: NORMAL TO DRY SKIN,MAINTAIN
NOT SUITABLE : OILY SKIN

3) PURIFYING AMPOULE

FUNGSI: Control oil sebum production. Good for acne,oily skin,sensitive oily skin...Haaaa... Cam gitulah yg ni sesuai untuk kulit yg bermasalah dan sensitif..jgn risau..ampoule rasanya nyaman..tak menyakitkan langsung..kita boleh guna ngan
selamat dan ceria....so sapa nak merasa kulit halus...dan pulih dari masalah anda
gunalah selalu ampoule ..ni kalau boleh setiap malam...dah dpt murah ni..tak mahal pun..kalau kat center lagi mahal.

Ampoule ini mampu mengeringkan dan menghapuskan jerawat, kerana purifying akan membuang toxin pada kulit muka, rawatan ini mestilah disusuli dengan soothing ampoule untuk menghalang kulit berminyak dan kotoran melekat pada kulit muka dan naik jerawat balik,, okeyyy.. jerawat?? x perlu risau lagi!!

SUITABLE SKIN TYPE: OILY & PIMPLES SKIN, TREATMENT.SENSITIVE SKIN
NOT SUITABLE : DRY SKIN, AGEING SKIN


4) HYDRATING AMPOULE

FUNGSI : Reduce water loss and supplementing moisture to your skin.Ha ini
untuk org yang kulitnya kering bebenor..dan asyik nak menglupas..atau hampir-
hampir nak jadi cam gitu..kene rawat cepat..ampoule ni kan 2 kali je dah nampak perubahan ketara tau..

SUITABLE SKIN TYPE: NORMAL TO DRY SKIN,UNTUK MAINTAIN
NOT SUITABLE: OILY SKIN

5) FIRMING AMPOULE

Fungsi: Anti-wrinkle solution. Renew skin for a youthful complexion.Firm your sagging skin if use long term... kakak-kakak bila lagi nak test ampoule ni ..kalau amik dari usia muda..wow..tak dpt dibayangkan 20 tahun lagi...dia boleh hilangkan kedut-kedut..garisan-garisan halus kat muka.

SUITABLE SKIN TYPE : AGEING SKIN,NORMAL TO DRY SKIN,SESUAI SEBAGAI UNTUK MAINTAIN..
NOT SUITABLE: OILY SKIN


6) SOOTHING AMPOULE

Fungsi : Calms your skin to prevent any outbreak or irritation of your skin towards the surrounding environment..ha..yg ni bagus untuk kekal cantik..muda bergaya. Anda semua perasan tak banyak ampoule kat atas ,banyak tak sesuai untuk kulit berminyak???????

Jadi masalah utama kulit adalah kulit berminyak , jadi peranan utama soothing ampoule mesti diutamakan sebelum anda memilih untuk mengunakan ampoule jenis lain.Biasanya kalau muka banyak jerawat punca utama adalah masalah kulit berminyak, jadi anda boleh maintain soothing 3 kali seminggu,maka jerawat susah nak datang.kalau boleh maintain dengan powder mask jugak.

SUITABLE SKIN TYPE : SENSITIVE SKIN,OILY & PIMPLE SKIN,NORMAL TO DRY SKIN

7) VITAMIN C AMPOULE (100% CONCENTRATED PURE VIT C)

ha..ok rasanya betapa tingginya khasiat vitamin c kalau hari2 tenyeh kat muka
kita ni kan...jadi buat apa nak buat suntikan vit c mahal-mahal...guna ampoule
pun boleh langsung tak sakit...malah lebih selamat.

SUITABLE SKIN TYPE: ALL SKIN TYPE
peringatan : must be finished ASAP because this is PURE Vitamin C
ampoule.Don't keep too long coz it is the same as oranges will change colour coz
it is 100% Pure with no chemical added.

8) EYE CARE AMPOULE

FUNGSI : Hydrates the epidermal layer around the skin of eye zone area.
Helps to reduce wrinkles and fine lines at eye contour areas.
Minimizes dark circles and reduces fine lines.
ok untuk mata pun ada ampoule tau...he..he..complete treatment nih..

SUITABLE SKIN TYPE: ALL SKIN TYPE, DARK EYE CIRCLES,EYE BAG

9) OPEN PORES AMPOULE

SUITABLE FOR ALL SKIN TYPE ESPECIALLY THOSE WITH BIG PORES.


ok harap-harap semua faham penerangan diatas.coz saya nak translate semua
tak berapa pandai yer..ini pun saya copy dari catalog supplier..hehehe..hetapi so far fahamlah semua....so guys boleh beli campur-campur...nak beli apa..key...tapi mesti 10 botol...

ok contohnya mcm nii
nak soothing 3
nak hydrating 3
nak eye care 4

so total 10 kan 1 box kan

kalau nak beli.. cam biasa,, emel or sms.. bank in.. kami akan hantar pd anda...


Untuk ampoule.. hargasale hanya gunakan penghantaran by POSLAJU yerrr.. pos parcel x dakkk..

kenapa pakai pos laju?
paling selamat...ampoule ni botol kaca...so kene jaga-jaga.

Haaa.. ini yang ditunggu2 kan.. Ada kelulusan KKM ke??? Nahh, ini jawapannya...

KELULUSAN KEMENTERIAN KESIHATAN.

No. Registration No./Notification No. Product Name


1. NOT090400190K BEAUTEE EYE CARE AMPOULE

2. NOT090400191K BEAUTEE FIRMING AMPOULE

3. NOT090400199K BEAUTEE GOLD SERUM

4. NOT090400192K BEAUTEE HYDRATING AMPOULE

5. NOT090400193K BEAUTEE NEUTRALIZING AMPOULE

6. NOT090400194K BEAUTEE OPEN PORE AMPOULE

7. NOT090400195K BEAUTEE PURIFYING AMPOULE

8. NOT090400196K BEAUTEE SOOTHING AMPOULE

9. NOT090400197K BEAUTEE VITAMIN C AMPOULE

10.NOT090400198K BEAUTEE WHITENING AMPOULE


OK Nak cite sikit pasal ampoule nih...korang mesti tanya apa peranan ampoule nih utk kulit muka..okey..ampoule adalah extract tumbuhan yang mengandungi vitamin khusus yang mempunyai kadar kepekatan yang tinggi....so sebab tu disimpan dalam botol kaca.


setiap botol mengandungi vitamin khusus untuk sesuatu masalah kulit. Contoh purifying ampoule mampu menghilangkan dan mengecutkan jerawat(acne ) anda dengan 2 kali guna..jer ..tapi jgn guna 2 kali jer..gunalah sekotak (10 botol) selama lima hari..insyaallah jerawat akan hilang...terus...tapi lepas tu tak boleh stop terus ..gunalah ampoule khusus untuk masalah lain ..pulak..supaya muka kita kekal cantik menawan...

sebenarnya pakai ampoule ni sekali guna je dah ketara muka u alll..rasa putih dan licin semacam jer...bila nak gi opis I myself rasa confident jer ..walaupun tak pakai make up...well I terlalu sibuk selalu lupa nak letak ampoule hu..hu..

ampoule yang paling popular dan baru je datang dah nak habis adalah whitening dan vitamin c....ok apa yg spesel sgt 2 jenis ampoule ni..tak lain tak bukan..keberkesanannya yang cepat ler...

ampoule whitening...pakai je lah 2-3 kali dah hilang muka yang nampak kusam dan legap akibat cahaya matahari....sangat lah sesuai utk org nak bernikah...oooii..ramai yg suka ampoule ni ..sampai order 4-5 kotak sorry ye dear..kali ni I jual 10% diskaun jer dari rege baru..coz..nanti org lain tak dapat..sian doranggg..

ampoule vitamin c pun sama jugak..kalau artis cun ifa raziah cucuk kat muka..kite tak pyh cucuk lah cuma sapu dah tapi sapu hari2 pun akan dapat hasil yang sama...vitamin c buat kulit kita tegang dan licin dan tegang...he..he...
sebab tu dua ampoule ni dapat permintaan tinggi dan rege nyer tinggi....
hmm ampoule lain tak kurang hebatnya....contohnya kalau u all banyak jerawat...cepat-cepat amik purifying mana kala kalau muka berlubang-lubang tu..amik open pore sampai ilang lubang tu..
okey nak rawat muka dgn ampoule open pore memang berkesan..tapi u all kene sabar mesti amik everyday sampai lah muka u all sembuh...baru amik puryfying...dan ampoule yang lain..key...

Anything... boleh sms saya untuk penjelasan/info...

Selamat ber'Ampoule'...


Tuesday, October 20, 2009

AURA SERI & AURA GENIUS

AURA SERI & AURA GENIUS

Aura Seri telah dianugerahkan pengiktrafan antarabangsa oleh International Institute of Health Science sebagai satu produk yang sangat berkesan dan diperakui oleh pengamal-pengamal kesihatan. Aura Seri adalah produk yang boleh digunakan dalam pelbagai keadaan termasuk dalam keadaan kecemasan. Kita sebagai masyarakat Melayu mempercayai bahawa mandi bunga adalah amalan untuk mendatangkan seri wajah dan membuang malang.

Berkurun-kurun dahulu masyarakat kita telah mengamalkan budaya mandi bunga. Sebagai alternatifnya, Aura Seri adalah penganti kepada amalan ini dan ianya sesuai digunakan pada masa kini. Aura Seri dapat memberikan kekuatan diri daripada unsur-unsur halus dan negatif. Tidak dinafikan bahawa masyarakat kita percaya kepada sihir, dengan penggunaan Aura Seri ianya dapat menguatkan diri pemakai dari unsur-unsur seperti ini. Aura Seri juga dapat digunakan untuk merawat luka-luka kecil yang berlaku dan dapat menghentikan pendarahan kecil dan dapat mengelakkan parut.

Aura Seri ialah adunan minyak aroma pati bunga-bungaan terpilih yang dipertenagakan dengan Tenaga Alam semesta, tenaga kristal, tenaga garam kristal dan tenaga bunga emas. Ia mampu membangkitkan aura anda dalam tempoh paling singkat dan mudah.Hanya setitis untuk alami untuk mandian kerohanian yang menakjubkan adalah menyamai kekuatan mandi bunga yang mampu membersihkan aura anda yang kotor, busuk, bocor, panas, kusam serta tidak bermaya yang menyebabkan wajah anda suram, pucat, tiada seri, kurang keyakinan diri, malang asyik menimpa diri, murung, stress serta kurang diminati.Keajaiban aura seri bertindak merangsang, membersihkan serta menjernihkan aura yang bermasalah lalu menaikan seri diwajah anda. Selain itu ia juga meningkatkan proses awet muda, membangkitkan karisma, tampil lebih berkeyakinan, bertuah diri, mudah didampingi, lebih disayangi, penampilan, tenang, sabar dan ceria sepanjang hari.

Kebaikan Aura Seri
Menaikkan seri wajah anda
Memberikan ketenangan ke tahap Alpha
Memelihara kesabaran dan kerohanian diri dalaman
Tampil lebih berkeyakinan dan berkarisma tinggi
Menguatkan daya penarik anda
Menstabilkan emosi, spritual, mental dan fizikal
Mengubah personaliti dan pemikiran ke arah yang lebih positif
Meredakan stress dan kemurungan
Membantu tidur nyenyak ke tahap Delta
Mengharumkan aura tubuh anda
Perlindungan psikik dan ganguan unsur-unsur asing
Meningkatkan kecerdasan keharmonian diri yang tinggi

Cara PenggunaanUntuk Mandian Aura

Titiskan setitis Aura Seri kedalam kolah mandi. Biarkan selama 5 minit. Kemudian mandi disertakan dengan niat yang positif. Selain itu juga, Aura Seri boleh digunakan untuk mandian rendaman. Titikan 2 atau 3 Aura Seri kedalam tab mandian dan biarkan seketika sebelum berendam. Bagi yang tiada tab mandian atau kolah mandi, titiskan setitis Aura Seri kedalam gayung atau baldi sebagai bilasan yang terakhir selepas mandi. Setiap mandian aura hendaklah disertakan niat yang positif.Untuk Penyeri Aura wajahDisyorkan pemakaian dua kali sehari iaitu disebelah pagi dan sebelum tidur. Basahkan muka, telinga dan rambut dahulu dengan air samada air sejuk, air zam zam atau air kelapa muda untuk kesan yang lebih baik. Titiskan aura seri ditapak tangan, gosokkan dan sapukan rata dikeseluruhan bahagian muka anda dan kepala.

Kandungan Aura Seri & Fungsinya

Rose Putih ~ bersifat kesempurnaan, ketenangan, kasih sayang, menstabilkan hormon dalam tubuh, membuang tenaga yang tersumbat dalam tubuh & sangat2 kerohanian dalam alam ghaib

Tenaga Bunga Mas (Emas) ~ Mampu membersihkan ion – ion negatif dan positif

Lemon (Kuning) ~ Kaya dengan vitamin C & baik untuk kulit muka, mampu menukar pH dalam tubuh dari “acidic” ke “alkaline” serta merangsang sel sel darah merah untuk sistem pertahanan tubuh dan sangat menyegarkan

Orange (Oren) ~ Mampu merawat tisu dalam badan serta awet muda, dpt merangsang “mood” & kreativiti, merangsang nafsu seksual dan baik untuk jantung, kulit & buah pinggang serta baik untuk resdung.

Eucalyptus (minyak kayu putih) (Biru) ~ Adalah penyembuh resdung dan mampu membunuh lebih dari 70 jenis kuman serta memberi ketenangan ketahap “Alpha”. Sgt baik untuk paru-paru dn menurunkan kadar gula dalam darah, baik untuk kencing manis dan menghindar gigitan serangga.

Peppermint (merah) ~ Dapat segarkan minda dan meningkatkan daya tumpuan, baik untuk cegah kekejangan serta baik untuk perjalanan darah dn mampu mencairkan cecair-cecair dalam hempedu, baik untuk sistem lymphatic dan baik untuk mencegah cancer.

Garam Kristal ~ Mampu mengawal kelenjar thyroid, membuang toksin & racun dalam usus serta melancarkan perjalanan darah, mempunyai calcium yang tinggi baik untuk tulang dan membuang unsur-unsur gangguan luar.

Lavender (Purple) ~ Mampu merangsang sistem saraf, menjadi antiseptik yg baik & mampu menstabilkan minda.

Tea Tree (Hijau) ~ Salah satu antiseptik terbaik dan mampu memulihkan masalah penafasan dan resdung

Harga : RM68.00
KINI : RM57.80 (Discount 15%)
JIMAT : RM10.20


*** Untuk Kegunaan luaran sahaja.

Aura Genius:

Anak2 cermelang

Titiskan 3 titik Aura Genius di tapak tangan gosok lawan jam sambil selawat 3 kali, niat supaya anak dengar cakap, sayang anda, rajin belajar (dan apa yang anda mahu) suruh anak itu hidu bau Aura Genius di tangan anda. sapu dari dahi (antara kedua kening) ke kepala kelinga dan tengkok (urut2 di bahagian tengkok itu). Buat 2 kali sehari. Beritahu la pada anak itu minyak ini untuk dia jadi pandai dan mudah belajar.

Cara yang sama juga untuk orang dewasa.

Breast Firming:

Apply Aura Genius twice a day and massage upwards. (for massage technic, call me)
Semua pertanyaan tentang cara kegunaan, kelebihan mengunakan Aura Seri & Aura Genius di alu2 kan.

Harga : RM88.00
KINI : RM 74.80 (Discount 15%)
JIMAT : RM13.20

NUREEN'SLIMMING COLLAGEN + VITAMIN C

NUREEN'SLIMMING COLLAGEN + VITAMIN C





PROMOSI NUREEN'S KEMBALI LAGI !!!!!!

NUREEN'S SLIMMING COLLAGEN DAN LOBATA COLLAGEN+ KACIP FATIMAH


PROMOSI!!! 2 KOTAK HANYA RM89.00

BIASA : RM55.00/ BOX


Nureen's Slimming Collgen + Vitamin C yang menggabungkan kombinasi 3 + 1 yang mengadungi bahan utama iaitu serat (fiber) colagen danvitamin C yang bersasakan ekstrak buah-buahan dan hidupan marin.

Produk ini sesuai bagi golongan wanita yang menginginkan kulit lebih gebu dan cantik di samping memiliki bentuk badan menarik dan wajah kelihatan awet muda. Ramuan serat dalam minuman kesihatan itu bertindak sebagai satu program diet untuk membuatkan seseorang itu berasa kenyang dan mampu mengawal selera makan. Kolagen pula berfungsi sebagai ejen antipenuaan yang bertindak menghilangkan kedutan dan rekahan pada kulit manakala vitamin C membantu menghasilkan kulit yang lebih cantik, gebu , lembut dan cerah.

Gabungan ketiga-tiga bahan berkenaan akan memudahkan pengguna mendapat pelbagai khasiat kesihatan hanya dalam satu minuman disamping dapat menjimatkan wang. Selain itu, produk minuman berperisa limau ini enak diminum dan sesuai bagi semua peringkat usia termasuk kaum lelaki masa kini yang amat mementingkan penampilan diri. Bagi pengguna yang mempunyai masalah sembelit dan berta badan berlebihan, maka mereka juga boleh mencuba produk berkenaan dengan memninumnya setiap pagi selepas bersarapan.

Kesan yang diperoleh selepas meminum produk kesihatan itu akan membuatkan pengguna berasa kenyang tanpa perlu mengambil makanan tengah hari. Hasil penggunaan produk ini dapat dilihat antara dua hingga tiga minggu dengan tindak balas seperti badan menjadi lebih ringan,rekahan kulit kaki semakin berkurangan dan semakin licin. Selain itu, kulit juga menjadi lebih cantik,halus,gebu,cerah dan wajah akan kelihatan awet muda serta penurunan berat badan akan kelihatan lebih ketara.Harga sekotak produk Nureen's Collagen Slimming + Vitamin C yang mengandungi 15 paket dengan berat 15 gram (gm) bagi setiap paket hanya RM55 di Semenanjung Malaysia dan RM59 di Sabah dan Sarawak.

KEISTIMEWAANNYA

Membantu menurunkan berat badan dan akan mengatasi masalah perut buncit tanpa perlu kerap ke tandas.
Membantu melangsaingkan badan agar kelihatan lebig ramping dan menawan.
Membantu kulit menjadi lebih lembut dan gebu dalam masa tang singkat.
Membantu menjadikan kulit lebih cerah dan sekata.
Membuatkan badan menjadi lebih ringan.
Membantu menghilangkan rekahan pada tumit kaki.
Sesuai diguna untuk lelaki dan wanita.


HARGA : RM55 di Semenanjung Malaysia
RM59 di Sabah dan Sarawak.

LEMON SLIMMING DRINK




Harga : RM49.90 (WM) / RM59.90(EM) -30 sachet



Minuman fiber yang sedap dan berkesan. Produk terus dari kilang yang harga lebih murah. Lemon Slimming Drink Plus Collagen berkhasiat :

~Membersihkan usus dan mengurangkan toksin dalam badan

~Mengaktifkan sel dan meningkatkan pertumbuhan sel dalam badan

~Membekalkan vitamin yang diperlukan oleh tubuh badan

~Mengimbangi perembesan dalaman dan menguatkan daya ketahanan badan

~Menguatkan fungsi - fungsi fisiologi dan menghapuskan penyakit

~Membantu mencegah barah kolon dan penyakit zaman moden

~Melambatkan proses penuaan dan untuk awet muda

~Menjaga bentuk badan khususnya mengatasi kegemukan

~Agen kecantikan semulajadi dalaman dan luaran


Bagaimana Lemon Slimming Drink Bertindak


~Membantu memperbaiki sistem penghadaman, membersihkan usus dari segala kotoran serta toksin yang melekat akibat pemakanan

~Membantu mengurangkan berat badan dan melansingkan badan bagi mereka yang mengalami masalah kegemukan

~Membantu mengurangkan masalah sembelit dan buasir

~Membantu menambah tenaga bagi mereka yang selalu lemah - lemah badan dan tidak bertenaga

~Membantu mengurangkan kesakitan bagi wanita yang mengalami senggugut & haid yang tidak sekata

~Membantu mengurangkan gejala menopaus seperti kerap sakit kepala, insomnia, sentiasa kebimbangan, cepat marah, kerap berpeluh, debaran jantung, kemurungan, muka kerap merah padam, nafsu seks menurun, rasa kering dan gatal di faraj, masalah kencing, perubahan emosi dan kerap sakit sendi.

~Membantu merendahkan kadar kolestrol yang tinggi , mengurangkan risiko penghidap sakit buah pinggang dan kencing manis

~Melambatkan proses penuaan

Khasiat limau nipis


Jus buah limau nipis membunuh kuman disenteri, kolera dan tifoid. Asid sitrik yang terkandung dalam limau nipis berkesan menghilangkan lemak dan menguruskan badan. Asid sitriknya juga boleh digunakan untuk melegakan perut dan melancarkan penghadaman. Limau nipis juga mengandungi vitamin A.

Menurut satu kajian, berlakunya pelbagai jenis penyakit adalah berkait rapat dengan saluran gastro-usus (usus besar kita). Ini bermakna saluran gastro usus yang tidak sihat adalah punca sebenar kebanyakan penyakit moden dewasa ini seperti:

a)Darah Tinggi
b)Kencing Manis
c)Angin dalam badan
d)Berat badan berlebihan
e)Toksin dalam usus
f)Sembelit
g)Ghout
h)Buasir
i)Barah
j)Throid

Usus besar adalah seperti sistem pembentungan, sisa makanan yang tidak dapat dihadamkan akan melalui saluran ini sebelum disingkirkan dari tubuh kita. Saluran usus bukanlah saluran yang lebar dan luas, sebaliknya ia sempit dan bengkang bengkok.Oleh itu proses penyingkiran sisa buangan bukanlah semudah seperti yang di sangka.

Kolon manusia adalah seperti sistem pembuangan sampah. Usus yang penuh dengan sisa makanan adalah sama dengan bandar yang dipenuhi dengan sampah sarap .Jika kita tidak membersihkannya mengikut masa yang ditetapkan , toksin akan mula terkumpul. Bakteria baik akan mula mengurang manakala bakteria tidak baik akan meningkat dan mengakibatkan pelbagai jenis penyakit dan masalah - masalah kesihatan.

Kita boleh meningkatkan pengambilan fiber untuk mengekalkan kesihatan saluran gastro usus kita. Fiber boleh dianggap sebagai pembersih kolon dan rakan yang baik bagi mereka yang berhasrat untuk mengurangkan berat badan.Walaupun tidak sukar untuk mendapatkan fiber daripada makanan tetapi kita selalu tidak mengendahkannya.Jadi adalah menjadi pilihan yang baik jika kita mengambil makanan tambahan berfiber tinggi dengan bijak.

Kandungan Lemon Slimming Drink :
Ekstrak Limau, Pysllium Husk, Collagen, Corn Fibre, Oligo Fruktosa, White Kidnet Bean, Dextrose Monohydrate dan Cassia Seama

TESTIMONI :

Puan Nura, KL
Bagus la lemon ni , pada harga murah RM50 je hubby akak dah turun berat.nampak perubahan la .sehari dia minum 2 sachet ..cepat skit kurus..hehe

TESTIMONI 2
Puan Lindasoalan:hai linda mcmana lemon
jawapan:Hai salam , saya dah minum seminggu fiber ni rasa ok la
soalan: manatau ok , berat turun ke? ada timbang?
jawapan:tak timbang pun tp seluar jean ketat saya dah bleh pakai.
soalan: baguslah alhamdulillah, teruskan lagi , jgn lupa minum air banyak..hehe tq
jawapan : ye insyallah


Cara penggunaan :

Masukkan satu sachet Lemon Slimming Drink ke dalam cawan.
Tambah air sejuk sebanyak 200ml (cawan kopi bukan mug) kacau sebati baru minum.(Jgn masukkan air panas @ air suam kerana ia akan membeku seperti jeli).Sebaiknya di minum 1 jam sebelum makan.


Saturday, October 17, 2009

MIRACLE MASK


:: MIRACLE MASK ::


Photobucket

Merupakan masker muka dan badan yang dihasilkan
daripada 100% herba
semulajadi seperti,beras pulut,
kulit kayu manis,gamat dan herba-herba
terpilih.


Sangat berkesan untuk:-

* Semua jenis kulit dan semua peringkat umur.

* Mengecutkan jerawat dan menghilangkan parut.

* Mengecilkan pori-pori kulit muka.

* Memudarkan jeragat dan pigmentasi.

* Melicinkan dan melembutkan kulit.

* Mengurangkan serta menghilangkan gatal-gatal di kulit muka dan badan.

* Menegangkan dan mencerahkan kulit.

* Lulur badan dan scrub muka supaya kulit menjadi lembut,cerah dan
licin.

Harga Runcit : RM15/kotak (50gm)
RM17/kotak (S/S)

Harga termasuk Pos Laju : RM21.00
: RM 26.00 (S/S)

Wednesday, October 14, 2009

GREEN TEA COLOSTRUM

Green Tea Colostrum (GTC)
Pure - Finest - Natural - Health


GTC adalah minuman terbaru untuk kesihatan gabungan Teh Hijau (Green Tea) dan Susu Awal Lembu (Colostrum Milk).

Faktor utama nutrisi GTC adalah:
Immunoglobulin (IgG)
Faktor tumbesaran
Anti-Oksidan


Green Tea Colostrum adalah satu-satunya produk gabungan susu kolostrum dan teh hijau di Malaysia

Apa khasiat Green Tea Colostrum?

KAYA Dengan Antioksidan
Berupaya Melawan Virus
Melambatkan Proses Penuaan
Mengurangkan Aras Gula Darah
Berupaya Mencegah Sel Barah
Menurunkan Aras Kolestrol
Menggalak Pembakaran Lemak
Memperkuat Daya Ingatan Dan Menajamkan Tumpuan
Imbang Dan Mantap Sistem Imun
Memperkaya Antiboti Tubuh
Memperkaya Nutrisi Yang Diperlukan
Membantu Proses Pemulihan Tulang, Otot, Tisu saraf, Tisu Penyambung, Rawan Dan Kulit
Merangsangkan Kecantikan Kulit
Memperkuat Daya Fungsi Tubuh
Menyumbang Tenaga Kepada Tubuh
Mengatasi Masalah Gastrik dan Migrain

Kebaikan Green Tea Colostrum

Kebaikan green tea colostrum ialah (membantu) memperbaharui atau mensintesis sel-sel baru dalam badan kita..... Green tea kaya dengan antioksigen. Ia pemusnah radikel bebas...

PROF DR MOHD SHAHIMI MUSTAPHA


Hampir 70%-80% daripada pesakit amat berpuas hati dengan penggunaan GTC dari segi kesihatan dan kadar penyembuhan yang berlaku keatas diri mereka.

DR SERI BUANA ZAINUDDIN
(Pakar Perunding pembedahan dan laparoskopi)


Sejak saya minum GTC, saya rasa badan saya sihat. Sebelum ini badan saya lemah dan tidak bertenaga. Masalah gastrik pun hilang....

Pn. Wan Mariam Wan Deraman


Saya telah menggunakan GTC selama 4 bulan yang lalu kerana saya ada masalah berat badan. Saya sangat gembira kerana berat badan saya sudah menurun....

Pn.Mastura Abu Bakar





Dapatkan Green Tea Colostrum Di Sini
Hantaran dibuat terus ke rumah

Kotak 15 sachet : RM 50.00
Tiada kos penghantaran.

Kotak 30 sachet : RM 94.90
Tiada kos penghantaran.


Green Tea Colostrum produk halal keluaran Ar Raihan Food Industries
terjamin kebersihan, kualiti dan mempunyai
sijil GMPcertificate (Kementerian Kesihatan Malaysia), IMP dan ISO 0001:2000.



Green Tea Colostrum adalah minuman kesihatan.
Ia bukan ubat tapi mujarab.

Anda berdepan dengan masalah seperti berikut?
Green Tea Colostrum boleh membantu...InsyaAllah.

Kulit yang Licin Amalkan meminum GTC ini diawal pagi dan sebelum tidur.
Menguruskan Badan Untuk menguruskan badan amalkan meminum GTC dan 30 minit selepas itu lakukan senaman sehingga berpeluh bagi tempuh 30 minit.Lakukan setiap hari anda akan melihat perubahannya selepas sebulan.
Khas Untuk Ahli Sukan Sukan bina badan, amalkan meminum GTC setengah jam sebelum setiap latihan.GTC akan membakar lemak dan membina otot badan yang menarik. Sukan padang,trek dan gelanggang. GTC tidak mempunyai steroid.GTC membekalkan tenaga untuk ahli sukan.
Khas Untuk Pelajar Minumlah GTC secara amalan berterusan diawal pagi kerana GTC boleh memberi daya tumpuan semasa belajar dan jika diamalkan minum dimalam hari, GTC membekalkan tenaga pada otak dan mengelakkan kepenatan semasa belajar di waktu malam.
Khas Untuk Pengidap Penyakit Kronik: Kencing manis Darah Tinggi Buah Pinggang Jantung sbg. Minum diawal pagi sebelum sarapan dan malam sebelum tidur.Ubat yang dibekalkan oleh pihak doktor hendaklah terus dimakan sehingga mendapat nasihat doktor untuk setiap 2 minggu.
Khas Untuk Perokok "Merokok Membahayakan Kesihatan" Amaran Kementerian Kesihatan Malaysia. Sekiranya anda tidak boleh membuang tabiat merokok, anda digalakkan mengambil GTC untuk mengurangkan risiko kanser dsb.Tetapi AFi mencadangkan berhenti merokok dan mengambil GTC untuk membina balik sel-sel yang rosak akibat merokok.





Tunggu apa lagi?

Pesan Green Tea Colostrum untuk anda sekarang juga.



Thursday, October 8, 2009

NUREEN'SLIMMING COLLAGEN + VITAMIN C

Glitter Photos


PROMOSI NUREEN'S KEMBALI LAGI !!!!!!

NUREEN'S SLIMMING COLLAGEN DAN LOBATA COLLAGEN+ KACIP FATIMAH


PROMOSI!!! 2 KOTAK HANYA RM89.00


BIASA : RM55.00/ BOX


Nureen's Slimming Collgen + Vitamin C yang menggabungkan kombinasi 3 + 1 yang mengadungi bahan utama iaitu serat (fiber) colagen danvitamin C yang bersasakan ekstrak buah-buahan dan hidupan marin.

Produk ini sesuai bagi golongan wanita yang menginginkan kulit lebih gebu dan cantik di samping memiliki bentuk badan menarik dan wajah kelihatan awet muda. Ramuan serat dalam minuman kesihatan itu bertindak sebagai satu program diet untuk membuatkan seseorang itu berasa kenyang dan mampu mengawal selera makan. Kolagen pula berfungsi sebagai ejen antipenuaan yang bertindak menghilangkan kedutan dan rekahan pada kulit manakala vitamin C membantu menghasilkan kulit yang lebih cantik, gebu , lembut dan cerah.

Gabungan ketiga-tiga bahan berkenaan akan memudahkan pengguna mendapat pelbagai khasiat kesihatan hanya dalam satu minuman disamping dapat menjimatkan wang. Selain itu, produk minuman berperisa limau ini enak diminum dan sesuai bagi semua peringkat usia termasuk kaum lelaki masa kini yang amat mementingkan penampilan diri. Bagi pengguna yang mempunyai masalah sembelit dan berta badan berlebihan, maka mereka juga boleh mencuba produk berkenaan dengan memninumnya setiap pagi selepas bersarapan.

Kesan yang diperoleh selepas meminum produk kesihatan itu akan membuatkan pengguna berasa kenyang tanpa perlu mengambil makanan tengah hari. Hasil penggunaan produk ini dapat dilihat antara dua hingga tiga minggu dengan tindak balas seperti badan menjadi lebih ringan,rekahan kulit kaki semakin berkurangan dan semakin licin. Selain itu, kulit juga menjadi lebih cantik,halus,gebu,cerah dan wajah akan kelihatan awet muda serta penurunan berat badan akan kelihatan lebih ketara.Harga sekotak produk Nureen's Collagen Slimming + Vitamin C yang mengandungi 15 paket dengan berat 15 gram (gm) bagi setiap paket hanya RM55 di Semenanjung Malaysia dan RM59 di Sabah dan Sarawak.

KEISTIMEWAANNYA

Membantu menurunkan berat badan dan akan mengatasi masalah perut buncit tanpa perlu kerap ke tandas.
Membantu melangsaingkan badan agar kelihatan lebig ramping dan menawan.
Membantu kulit menjadi lebih lembut dan gebu dalam masa tang singkat.
Membantu menjadikan kulit lebih cerah dan sekata.
Membuatkan badan menjadi lebih ringan.
Membantu menghilangkan rekahan pada tumit kaki.
Sesuai diguna untuk lelaki dan wanita.


HARGA : RM55 di Semenanjung Malaysia
RM59 di Sabah dan Sarawak.

KINI : RM 49.90 (JIMAT RM 5.00)

COCOA COLLAGEN POWER PLUS



COCOA COLLAGEN POWER PLUS PALING HOT!!!!

CUBA BARU TAU!!!!!

HANYA 1 SACHET SEHARI UTK DAPATKAN ~WAJAH BERSERI,PAYUDARA MANTAP, POWER GRIPP !!!!!

HARGA 1 SET 3 KOTAK ~30 SACHET :RM59.90

NOW OFFER : RM47.00 JE !!!!

TRIAL PEK ~1 KOTAK 10 SACHET ~10 HARI : RM20.00

~ +RM6 pos laju

Kembalikan Keremajaan Wanita....Produk terbaru dan paling murah di pasaran yang mampu mengembalikan keremajaan wanita dan membantu menjaga kehebatan wanita luar dan dalaman…Koko Pracampuran… adalah minuman enak yang diadun dari biji kopi Arabica Brasil dan juga serbuk koko bermutu tinggi. Ia diperkayakan lagi dengan Marine Collagen untuk kecantikan dalaman dan juga Ekstrak Lobata serta Kacip Fatimah yang telah lama digunakan secara tradisi untuk kesihatan dalaman wanita. Ia minuman enak lagi berkhasiat. Semua wanita yang berumur dari 20 tahun ke atas boleh mengamalkan pengambilan Cocoa Collagen ini.

Cocoa Collagen Power Plus mengandungi :-

* Marine Collagen - Dapat membantu mengimbangi hormon, mencantikkan kulit, menghaluskan dan menggebukan kulit.

* Kacip Fatimah - Membantu merapatkan otot-otot rahim, faraj wanita dan memberi kehebatan dalam hubungan suami isteri.

* Lobata - Membantu menambahkan tenaga, memontokkan dan menegangkan payudara serta punggung.

* Krimer Bukan Tenusu - Membantu meningkatkan daya kesihatan anda.

* Dextrose Monohydrate - Melambatkan proses penuaan.

* Oligo Saccharide - Menyahkan toksin dan meningkatkan sistem dalam badan.

Kebaikan Dan Khasiat :-

* Membantu mengimbangi hormon

* Merangsangkan pertumbuhan sel baru / anti kedut.

* Mencantik, menghalus dan menggebukan kulit.

* Memontokkan dan menegangkan payudara serta punggung.

* Melambatkan proses penuaan.

* Merapatkan vagina dan mengeratkan hubungan suami isteri.

* Mencantikkan kulit secara semulajadi.

* Memberikan tenaga.

* Membantu mengurangkan keguguran rambut.

* Melancarkan peredaran darah dalam badan.

* Mengimbangi berat badan.

* Meningkatkan daya penghadaman.

* Pengurangan sengal-sengal dan lenguh-lenguh otot


JUS KURMA FORMULA GENIUS

JUS KURMA GENIUS


Glitter Photos


Glitter Photos


Minuman Berkhasiat,
Meningkatkan Kecerdasan Minda Ketahap Optima,
Melahirkan Anak-Anak Cerdik, Cergas dan Cerdas...

Khasiat-Khasiat
Jus Kurma Formula Genius:

* MEMBANTU mengurangkan MASALAH yang berkaitan dengan PERNAFASAN (asma dan lelah)

* MEMBANTU mengurangkan masalah TEKANAN DARAH TINGGI & KANDUNGAN GULA YANG TINGGI DLM DARAH

* MEMBANTU meningkatkan PERKEMBANGAN MINDA & IQ

* MEMBANTU mengurangkan BERAT BADAN

* MEMBANTU memberi TENAGA TAMBAHAN terutama kepada yang mudah KELETIHAN DAN STRESS serta IBU MENGANDUNG

* MEMBANTU mengatasi masalah anak yang SUKAR BERSARAPAN PAGI

RM 35.00(Semenanjung)
RM 39.00 (Sabah & Sarawak)

FREE POSTAGE / PENGHANTARAN PERCUMA KEPADA ANDA

-KANDUNGAN JUS KURMA-


1. Kurma


1. Kandungan glukos dlm kurma mudah diserap badan dan beri tenaga segera
2. Mudah dihadamkan dan mampu merendahkan risiko angin ahmar
3. Kandungan karbohidratnya yang tinggi boleh memberi tenaga tambahan
4. Kaya dgn zat besi yang yang sesuai utk wanita sedang haid dan orang yang ada masalah kurang darah merah
5. Mengandungi potassium yang penting utk sistem saraf yang merangsang daya ingatan serta meningkatkan sistem pertahanan badan
6. Serat yang tinggi bantu melancarkan dan mengaktifkan fungsi usus bg memudahkan proses pencernaan.


2. MADU


1. Madu mudah dihadam serta baik untuk hati dan buah pinggang
2. Dapat menyembuhkan penyakit kulit spt jerawat, gatal-gatal, luka, bisul, kurap serta utk kecantikan kulit (sapuan)
3. Amalan memakan madu akan memiliki kekuatan fizikal dan mental
4. Mengandungi mineral dan vitamin yang diperlukan tubuh
5. Menyembuhkan luka-luka pada usus, melancarkan peredaran darah dan menormalkan kandungan darah


3. MINYAK ZAITUN


1. Berfungsi membaiki pembuluh darah dalam badan
2. Boleh melembutkan kulit
3. Paras asid yang rendah memudahkan penghadaman
4. Mengandungi vitamin E berfungsi merendahkan kolesterol LDL, tekanan darah dan risiko sakit jantung koronari
5. Mengandungi vitamin K berfungsi mengelakkan darah melekit dan membeku



4. HABBATUS SAUDA



1. Dikenali sbg "Blessed Seed" (biji yang diberkati) kerana dapat mengatasi pelbagai masalah yang berkaitan kesihatan seperti pernafasan, kulit, perut dan masalah usus, ginjal & fungsi hati, peredaran darah dan ketahanan tubuh serta utk memelihara dan meningkatkan keseluruhan kesihatan
2. Merupakan penawar kepada semua jenis penyakit kecuali mati

5. HERBA-HERBA TERPILIH

Rahsia kehebatan herba-herba tempatan yang digabungkan menjadi asas kepada kekuatan
JUS KURMA FORMULA GENIUS
____________________________________________________


Amalkan Pemakanan Sihat Setiap Hari
Hanya 1 Sudu Pagi dan 1 Sudu Petang

DAPATKAN JUS KURMA FORMULA GENIUS SEKARANG !!!!
SEBOTOL (355ml)
hanya
RM 35.00 (semenanjung)
RM 39.00 (sabah & sarawak)

ORDER KAT SINI

Name:
Email Address:
Nama Produk (eg : cocoa collagen power plus) :
Kuantiti Produk :
Harga :
Telephone No :
Price per Unit (eg: RM55.00) :
Price include shipping? YES
NO
Payment Method : Maybank
Cimb Bank
Public bank Bhd
C.O.D (Hanya kaw. yg berhampiran saya)
Delivery Mode : Pos Laju
Pos Parcel
Self Pick Up
Delivery Address :

This HTML form was created by Freedback.

Alwiz Remember!!!



BACKLINK

TERIMA KASIH DAUN KELADI , ADA MASA SINGGAH LAGI !!

 

BACK TO TOP  

Harga Sale Blogshop Copyright 2010 | Designed by NC