SELAMAT DATANG KE HARGASALE BLOGSHOP

SALE...SALE...SALE!!! OFFER TERKINI (1-05-16 HINGGA 31 -05-16 )

SALE...SALE...SALE!!! OFFER TERKINI (1-05-16 HINGGA 31 -05-16 )
SET BWRSALIN SPA MA...RM280 TERMASUK POS... TERHAD KEPADA 10 SET PERTAMA SAHAJA... GRAB IT NOW!!!

Why You Should Join me..

HARGASALE






Saturday, January 14, 2012

SF BEAUTY SKINCARE



SF beauty penemuan daripada sumber semulajadi utk rawatan kulit yang ringkas bagi menyerlahkan kecantikan semulajadi. SF beauty bertindak meningkatkan metabolisma kulit dgn penjanaan sel-sel baru, merencatkan proses penuaan, mengurangkan garis-garis halus, menambahkan ketegangan kulit dan mengekalkan kelembapan semulajadi agar kelihatan muda sentiasa.

Sf beauty merupakan produk daripada Kelantan yang dijual secara perseorangan. Ia tidak dijual di mana-mana kedai atau salon kecantikan. Namun keberkesanannya membuatkan permintaan semakin tinggi saban hari. Mengikut pengasas produk, kini permintaan mencecah 1500 set untuk setiap minggu. Sf beauty boleh didapati melalui pengedar yang sah dan juga boleh diberi secara online melalui kami. Jangan risau berkenaan status KKM dan ketulenanya, kerana kami merupakan stokis utama SF beauty di bawah seliaan pengasas sendiri.

SF beauty terdapat 2 packaging yang berlainan iaitu bekas kaca dan juga plastik. Bekas kaca adalah untuk dipasarkan dikalangan orang-orang kenamaan dan tertentu sahaja. Ini adalah kerana pengguna sf beauty adalah terdiri drp beberapa golongan termasuklah golongan kenamaan. Namun pengguna tidak perlu risau kerana ia adalah produk yang sama. Terpulang kpd anda mahu yang bekas kaca atau plastik. Tapi kami memilih bekas plastik untuk dijual supaya memudahkan proses pengbungkusan dan penghantaran.

Mengandungi Vitamin E utk merawat muka dengan menghilangkan jerawat,jeragat,bekas jerawat, mengecilkan pori-pori serta mencerahkan kulit muka anda.

(bagi yang kulit berjeragat dan pigmentasi sangat lah di syorkan)

Anda tidak perlu meraguinya kerana tiada bahan merbahaya dalam produk ini. Boleh semak status kkm dengan Biro Pengawalan Farmaseutikal.

SF beauty Soap : NOT 110600593K
SF Day Cream : NOT 110600594K
SF Ninght Cream: NOT 110600595K

Panduan Penggunaan

- cuci muka dengan sabun 2 kali sehari
- gunakan krim malam pada malam hari
- gunakan krim siang pada siang hari(sbg pelindung uv)

jika awal penggunaan muka terasa pedih, hentikan penggunaan krim malam tetapi teruskan dengan krim siang dan sabun. selepas 2,3 hari gunakan semula krim malam.

Antara kesan awal yang biasa ialah rasa gatal di tempat yang bermasalah dan pengeluaran minyak berlebihan(biasanya kesan ini hanya sementara dan akan beransur kurang). Kadang kala bagi kulit yang kurang mendapat penjagaan sebelumnya akan berlaku sedikit penggelupasan HALUS di bahagian bermasalah.

Berapa lama kesan??
1- 3 minggu sudah nampak kesanya. kulit akan mendapat kelembapan semulajadi.

Produk ini tidak MENIPISKAN dan MEMERAHKAN kulit muka . Ia membersih kulit secara SEMULAJADI.

Set besar mengandungi :
cream malam (10g)
cream siang (10 g) dan beauty soap
Harga: RM119 (termasuk pos semenanjung) & RM123 ( sabah & s’wak )
Set kulit Sensitif / Set Kulit Normal

Set Lengkap 3 in 1 (trail Pack )
~ mengandungi : SF cream siang (7g) SF cream malam (7g) SF soap (1/3 ketul)
~ Boleh tahan 1-2 bulan
HARGA : RM75 termasuk POSLAJU


TESTIMONI


~ Ayu ♥
Salam...sy bru mncuba SF beauty hr ahad lps..hr ni dh msuk 5 hr sy gna kn SF skin..sy hnya gna krim mlm shj..sbb klu produk lain,sy x blh gnakan day krim,tkut kuar jrawat..mula2 pkai..mka sy jd tgang sgt dan hr ke 2,ada ckit penggelupasan kt kulit..tp ktara sgt mcm buang sel kulit mati..wajah sy sunburn teruk lps ikut program jabatan hr tu...so skrg dh beransur ok sbb dh nmpak kulit bru..kulit lama tinggal kt tepi2 wajah je lg..sy dpt rse kesan nye dan sesuai dengan kulit sy klu nk compare ngan produk yg sy pkai sbelum ni...thnks sbb introduce produk ni kt sy...

Tu la..nsib baik sgt sbb jmpe SF..nextweek nk travel to vietnam..risau jgk ari tu ngan keadaan muka yg sunburn teruk...jerawat lg..Alhamdulillah la..Insyaallah..lps blik holiday nnti sy order 1 set k...thnks..

Testi Eisya ~ sblm pakai SF Beauty..ketara sgt parut jerawat2..tqvm sis..kenalkan ngn produk nie...baru guna 12 hari, nmpk kulit muka lebih cerah dan berseri n hilang parut taw..kulit nampak nuetral sgt....hehehe...mmg parut dulu kt pipi byk gak taw... skrg da hilang taw..suke sgt ngn produk SF Beauty nie... mmg ketara sgt perubahannya...cpt sgt...



0 comments:

Post a Comment

ORDER KAT SINI

Name:
Email Address:
Nama Produk (eg : cocoa collagen power plus) :
Kuantiti Produk :
Harga :
Telephone No :
Price per Unit (eg: RM55.00) :
Price include shipping? YES
NO
Payment Method : Maybank
Cimb Bank
Public bank Bhd
C.O.D (Hanya kaw. yg berhampiran saya)
Delivery Mode : Pos Laju
Pos Parcel
Self Pick Up
Delivery Address :

This HTML form was created by Freedback.

Alwiz Remember!!!



BACKLINK

TERIMA KASIH DAUN KELADI , ADA MASA SINGGAH LAGI !!

 

BACK TO TOP  

Harga Sale Blogshop Copyright 2010 | Designed by NC