SELAMAT DATANG KE HARGASALE BLOGSHOP

SALE...SALE...SALE!!! OFFER TERKINI (1-05-16 HINGGA 31 -05-16 )

SALE...SALE...SALE!!! OFFER TERKINI (1-05-16 HINGGA 31 -05-16 )
SET BWRSALIN SPA MA...RM280 TERMASUK POS... TERHAD KEPADA 10 SET PERTAMA SAHAJA... GRAB IT NOW!!!

Why You Should Join me..

HARGASALE






Thursday, January 14, 2010

TESTIMONI JAMU RATU DARA

TESTI INI IALAH HASIL DR PENGAMAL JAMU RATU DARA.. SEMUA TESTI INI TELAH DIHANTAR MELALUI E-MEL/SMS/YM KEPADA PENGASAS JRD IAITU KAK ERYN..

** TESTI TERAKHIR ADALAH DR DIRI SAYA SENDRI KPD PENGASAS JRD

Testimoni 1
Ayu (Kota Bharu )
Salam kak. Tak sia-sia saya cuba jamu akak ni. Badan makin ringan time nk bangun pagi. Membuang pun lawas je..hihi.. Lagi satu kak, yg paling power time ehem ehem, mmg berbeza sekali la kak.. senyum le asben saya sampai pg esoknye..hik hik..Tq kak.. Saya akan try menten makan jamu akak ni.

Testimoni 2
Izanni ( Kota Damansara )
Keputihan saya dah ilang kak!! Best sgt. Sebelum ni asyik rasa tak selesa je..Ni baru makan 2 botol..nanti saya up date lagi..tq kak eryn..

Testimoni 3
Kak Leen ( Seremban)
Mmg best la erin..sgt ketat dan grip mmg luar biasa. Lama dah kak leen tak makan jamu. Badan pun rasa tak best. Dingin jek selalu dgn abang. Tapi lepas try test yg erin bagi test free aritu..mmg lain sgt… confident baik je rasa..Macam anak dara lorrr… Pasni kene beli la pulak yer…

Testimoni 4
Nazlia ( Dengkil)
Saya ni memang susah nak buang air tapi sejak JRD ni Alhamdulillah tiap2 pagi buang air. Badan pun makin bertenaga. Pasal ketat padat tu taktau la saya kak..sb saya lom kawen lagi. Tapi keputihan pun dah takda ni... time kasih JRD and kak eryn.. Nanti saya pomot dkt kwn2 ye kak..hihi..

Testimoni 5
Kak Ju (Kajang)
Ramai org tegur nama muke kak ju cam berseri2 je..kak ju pun tak perasan..tp bile igt2 balik..mesti sb makan jamu ratu dara ni.. Badan pun best je rasa, sakit2 urat ilang.. Tang grip grip tu..mmg rasa lain sgt.. Bahagia je..hehe..

Testimoni 6
Mummy Haiqal ( Cheras)
Hi Mama Rissa..Ni haa u mintak testimony kan..ni yg jadi kat I lepas makan Jamu ratu dara u tu ..ni baru makan 1 stengah botol je ni dah rasa cam ni..
1. Keputihan dah takda lgsg u..
2. Kulit muke i semakin makin berseri2 n nampak merah2 je..cam fresh je rasa..hehe..
3. Badan rasa ringan je..lenguh2 badan tak rasa dah..urat dah tak berangin kot..hehe..nk bgn pagi pun senang..
4. Bab 18sx tu memang super duper superb..sengihhhh jek cik abang i..

Tu je la..sape2 nk try mmg di rekemenkan la.. Tak rugi punye..
p/s : nanti I try pomot kat bdk2 opis ye..kalau laku leh la I jd dealer..hihi..

Testimoni 7
Dila (Johor)
memang best la kak JRD ni. memang time “tuttt” tu, jgn ckp la... Dila dh mkn byk dah termasuk yg glemer2 tu... tapi kesan JRD ni macam lagi best pulak..serasi kot dgn dila.
Dila mkn dlm seminggu senyap2..pastu test dgn hubby..dia tegur rasa lain..dia kata ketat len macam je..hihi..malu la kak..tp la kesannye..tq kak erin.

Latest Testimoni Since 25 Nov 2009.

Miss Sha, Ampang
Hi sis, saya dapat tau pasal JRD ni dr forum..saya try goggle mmg byk keluar pasal JRD ni. Saya terus rasa nk try sb tgh harga promosi..mmg murah n berbaloi la sis. Nasib baik saya tergerak hati nk try. Lepas saya bersalin, saya ada mkn jamu yg famous tu, tp tak larat nk maintain la, agak mahal. Lepas ni kalau naik harga jgn mahal2 ye sis..hehe.. bab dgn suami mmg best sis!.bab letih2 badan tu pun mmg takde. Saya puas ati..nanti abis saya oder lagi ok. Tq sis..

Puan Jaja, Johor Bharu

from Puan Jaja
to jamuratudara@gmail.com
date Wed, Jan 13, 2010 at 1:12 PM
subject Testi diriku sendri.. hehe

Salam Kak Eryn,

Igt lagi tak diriku pernah ym akak citer ttg keputihan tu.. dasattt kak.. sebelum makan JRD punya lah confident diriku ini xde masalah keputihan.. rupa2nya keputihan tersimpan dan tersembunyi kat dalam ... Lepas consume JRD hampir seminggu, mmg terperanjat gile... keluar keputihan banyak,, dah lah banyak.. busuk plak tu... huhuhu..pastu yang paling xleh tahan.. miang2 plak kat kawasan tu... aduhhh... tapi diriku teruskan juga consume JRD beserta dgn minum air masak byk (ikut nasihat kak eryn).. dua 3 hari pastu, fuhhh lega... keputihan kembali normal.. x lembab2 lagi.. tak miang n paling penting langsung xde bau yg kurang menyenangkan tu... hehehe.. terasa puas hati dan bangga dgn JRD nih sbb di samping mengamalkannya..diriku juga kini dealer JRD... diharap dapat berkongsi pengalaman nih dgn wanita2 lain yg ada masalah keputihan..

Tentang hubungan intim tu,, mmg ok sgt2.. smpai takut pon ada.. bukan ape, diriku nih baru je melahirkan anak kembar.. kang kalau terlajak... dapat kembar 3 plak lepas nih.. hahahha..

Nanti kalau ada testi dr pelanggan2 ku.. ku akan update kat kak Eryn ye..
Anyway, thanx pd Kak Eryn dan JRD..

p/s: kini Puan Jaja telah menjadi seorang pengedar Jamu Ratu Dara yg aktif di:
JOHOR
~Skudai ~ Johor Bharu (Giant U Mall, Dpn Money Changer)~
Puan Jaja
HP : 019-7104742 / 014-2756167
YM : jomjimat

0 comments:

Post a Comment

ORDER KAT SINI

Name:
Email Address:
Nama Produk (eg : cocoa collagen power plus) :
Kuantiti Produk :
Harga :
Telephone No :
Price per Unit (eg: RM55.00) :
Price include shipping? YES
NO
Payment Method : Maybank
Cimb Bank
Public bank Bhd
C.O.D (Hanya kaw. yg berhampiran saya)
Delivery Mode : Pos Laju
Pos Parcel
Self Pick Up
Delivery Address :

This HTML form was created by Freedback.

Alwiz Remember!!!



BACKLINK

TERIMA KASIH DAUN KELADI , ADA MASA SINGGAH LAGI !!

 

BACK TO TOP  

Harga Sale Blogshop Copyright 2010 | Designed by NC